|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Επειδή καλοκαίριασε και προτιμώ τα ελαφριά ποτά... Cuban Mojito D.I.Y ξέρεις να φτιάχνεις? ![]() ![]() ![]() Το ουισκάκι με ενοχλή με την ζέστη ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μας εσκισες τωρα... ![]() μπυρεεεες τοτε, πολλες μπυρες...!! ![]() ![]() εεεε??? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα οι μπυρες κανουν κοιλια ... ειμαστε σε διαιτα!!
![]()
|
|||
|
|||
![]() ααα γιαυτο το ριχνετε στο δυοσμο... ![]() ![]() τι να σας κανω ρε παληκαρια, μοχιτο μοχιτο, οτι θελει ο λαος... ------------------------- Παράθεση:
λαητ μπυρα μωρε? θα με τρελανετε?? θα σας φερω FIX τη δοκιμασα χθες, καλουλα ειναι... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 26-05-10 στις 15:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για να γυρισουμε στο θεμα μας (σας συντονιζω τωρα
![]() Αλεξ, εβαλες την κεντρικη πετρα ακριβως στο κεντρο. Επειδη ειναι το σημειο εστιασης του ματιου, χανεται η ισορροπια και πας σε συμμετρια που ειναι ανεπιθυμητη σε τετοια στησιματα. Οσο για την ιδανικη πετρα που εχω , δεν σου κανει γιατι: 1) ειναι διαφορετικης υφης και αποχρωσης απο τις υπολοιπες και θα χτυπαει ασχημα, 2) εχει υψος 36εκ οποτε δεν θα χωραει , και 3) ειναι ασβεστολιθικη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
επανερχομαι κι εγω(εμπλεξα με τις ρουχλες ![]() η αληθεια ειναι πως στοχος μου ηταν η συμμετρια, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι ανεπιθυμητη, το κεντρικο και πιο επιβλητικο θεμα στο ματσου πιτσου ειναι ο ορθιος μυτερος βραχος, γιαυτο και θεωρησα πως πρεπει να ειναι το σημειο αναφορας του στησιματος... απλα βλεπω πως το ιδανικοτερο θα ηταν ενας κυβος για την υλοποιηση, κακα τα ψεματα δεν ειναι wide landscape θεμα, ειναι portrait... το οτι ειναι ασβεστολιθικη η πετρα σου δεν μας πειραζει, το οτι ειναι 36 εκατοστα καπως το κουμανταρουμε αλλα το οτι εχει διαφορετικη υφη και αποχρωση δυστυχως ειναι θεμα... |
|
|||
|
|||
![]()
Nαι, εχεις απολυτο δικιο και το σκεφτηκα κι εγω...ηθελε διαστασεις ενυδρειου πιο κοντα σε κυβο και τοτε το κεντρικο στησιμο θα πηγαινε μια χαρα. Και τωρα ομως κατι γινεται... μπορεις να αυθαιρετισεις λιγο και να το κανεις πιο πανοραμικο. Ομως επιμενω για την πετρα στο κεντρο. Θα δεις κι εσυ οταν το ενυδρειο πια θα ειναι ετοιμο οτι κατι δεν θα πηγαινει καλα με την ισορροπια της εικονας.Καλυτερα λοιπον να την μετακινησεις απο τωρα λιγο προς τα αριστερα.
Αυτη ειναι η πετρα. Αν αου κανει μου το λες. Μπορει να συνοδευτει και απο αλλες ιδιας υφης που εχω , ωστε τουλαχιστον το κεντρικο κομματι να ειναι ομοιομορφο. |
|
||||
|
||||
![]()
¶μα είναι πολλές και παγωμένες και light
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|