|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννο μαντεψε!...
Σημερα με ρωτησε ο πατερας μου αμα εβαλα γκαπυ στο πηγαδι με τα φιιλτρα... ...και πηγα αν δω και πρεπει να μου εχουν γεννησει τα χρησοψαρα.. χεχε(κυνηγιοντουσαν απο την αρχη) Και το πηγαδι ειναι οτι πρεπει... άφθονη τροφη και καλη κυκλοφορια νερου |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶ντε θέλουμε φωτογραφίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω μεταφέρει τα μικρά στο τελευταίο κομμάτι της λίμνης. Υπάρχουν 5-6 σαμπουκίν και τα υπόλοιπα είναι ΚΟΙ. Στον χώρο που τα είχα έχω βάλει νέα γέννα από χρυσόψαρα φαν τέιλ! Οι γονείς είναι ένα πορτοκαλή και ένα κόκκινο!!!! Για να δούμε τη θα δούμε.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το μεγαλο με το πορτοκαλι απο πανω !
|
|||
|
|||
![]() Ναι είναι το ωραιότερο! Έχετε προσέξει ότι παρόλο που είναι της ιδίας γέννας το μέγεθος διαφέρει μακράν………… |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτή την ηλικία ναι, συνηθίζεται αυτό το γεγονός. Στα 3 χρονα κοι όμως, σε καμία απολύτως περίπτωση δεν δικαιολογείται το μέγεθος των 15-20 εκ.
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=yiannossavva; Έχετε προσέξει ότι παρόλο που είναι της ιδίας γέννας το μέγεθος διαφέρει μακράν…………[/QUOTE]
Γιαννο σε οτι αναπαραγωγες και αν ειχα (γαριδες ,ψαρια κλπ) τα μικρα που εβγαζα ειχαν εμφανης διαφορες στο μεγεθος .Οφειλετε κυριως στον ανταγωνισμο για τη τροφη .
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζήσουν τα μικρούλια Γιάννο!!! Είναι κουκλιά!!! Εμένα μου αρέσουν αυτά με τα πολλά χρώματα!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό όμως που θέλω να αναδείξω εδώ, δεν είναι η διαφορά μεγέθους των μικρών. Στην εφηβία και αργότερα στην ενηλικίωση τους, φτάνουν όλα τους σε ένα κοινό μέγεθος με διαφορές αμελητέας ποσότητας.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aναπαραγωγή ancistrus | ΠΕΤΡΟΣ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 17 | 02-04-08 02:12 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Γκουράμι | Celda | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 16 | 22-11-05 22:11 |
Αναπαραγωγή αγγελόψαρων | anasios | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 30 | 18-11-05 01:53 |
Αναπαραγωγή Ottocinclus | lasal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 30-09-05 21:47 |