|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σήμερα έλαβα την παραγγελία μου από 100 σπόρους NYNPHAEA CAERULEAπου είναι ο μπλε αιγυπτιακός λωτός .Το κόλπο για να φυτρώσουν πιο πολλοι σπόροι είναι να τους βάζεις σε μια μικρή κούπα και όταν βλέπεις πως μεγαλώνουν να τους μεταφέρεις σε μεγαλύτερη και μετά στη λίμνη . Φυσικά οι περισσότεροι σπόροι δεν θα φυτρώσουν ποτέ όμως επειδή είναι πάμφθηνοι μπορείς άνετα να παίξεις με μεγάλες ποσότητες..
Περιμενω και αλλες 100νταδες σπόρους απο λοτούς και νούφαρα . Αν εχω επιτυχία θα τα δωσω σε οσους εχουν λιμνες αφού δεν εχω ακόμα μεγάλο χωρο για να τα βάλω (κανονική λίμνη..)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικά σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να πειραματίζεσαι .Αν έχεις πολλούς σπόρους φύτεψε μερικούς με πλουσιο χώμα και άλλους όχι , άλλους να τους έχεις στο θερμοκήπιο(αφου εχεις ήδη) και άλλους να παίρνουν απευθείας το φως του ηλιου .
Αν έχεις λίγους σπόρους η καλύτερη διαδικασία κατά τη γνώμη μου είναι να τους εχεις αρχικα απλα σε νερο χωρίς χώμα και να τα βλέπει ο ηλιος αρκετές ωρες . Κάθε μερα θα σου προτεινα να αλλαζεις λίγο το νερό του δοχειου τους .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |