|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου αρέσει η 2η Γιάννη.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις την δυνατοτητα θα μπορουσες να δοκιμασεις να φωτογραφισεις και με λευκο χαρτονι πισω...οπως καποια ενυδρεια στον διαγωνισμο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλη ιδεα αλλα δεν παιζει πρεπει να τραβαω επιπλα κλπ κλπ ------------------------- βλεπεις πως μεγαλωσαν τα ψαρια σου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 23-05-10 στις 19:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Κουκλιά είναι, βάλε ακόμη 2-3 ξιφοφόρους να δώσουν περισσότερο χρώμα κι έχω κάτι μικράκια... μούρλια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αχχχχ κωστα αν δει κανενας ποσα ψαρια ειναι στο ενυδρειο απο γεννες θα με κανουν ban ας περασει κανα 2μηνο να μεγαλωσουν ......
δεν εχεις ερθει και για κανα καφε τι να σε κανω (εκτος εαν εχεις μικρα απο εκεινα που μου αρεσαν) |
|
||||
|
||||
![]()
1η φωτο επειδη ειναι πιο "σωστα" και γλυκα τα χρωματα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πρωτη δευτερη και τριτη απο μια ψηφο μαχη εχουμε εδω..... ελα να βλεπω και αλλες αποψεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ένας μήνας πριν την τελική φωτογράφηση για τον διαγωνισμό aquascape 2010 | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 21-04-10 10:40 |
Ψηφοφορία Διαγωνισμού Φωτογραφίας Γατόψαρων Φεβρουάριος 2010!!!! | Kostas G. | Greek Aquarist's Boards | 70 | 21-02-10 10:45 |
Παράταση προθεσμίας για υποβολή συμμετοχών στο φωτογραφικό διαγωνισμό;; | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 18 | 12-02-10 19:32 |
Ψηφοφορία: Θέλετε avatars ή όχι? | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 48 | 20-01-08 20:35 |