|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για την απαντηση σου.
Ολοι οι οτοκυκλοι ειναι κινητικοι κυριως απο την στιγμη που εδιωξα μερικες μελανοταινιες κ καποια μεγαλυτερα ancistrus που ειχα. Καθονται συχνα κοντα στην επιφανεια για αρκετη ωρα αλλα οχι ολη τη μερα. Τα waffer κ οι ταμπλέτες που δινω είναι ειδικά για αλγοφάγα ψάρια κ οι oto καθονται πανω κ τα μασουλανε οπως κανουν κ με τα λαχανικα που τους δινω.Κ αλγες εχω αρκετες. Οι αλλαγες νερου που κανω ειναι 30-40% απο το οποιο το 60% ειναι απιονισμενο κ το υπολοιπο βρυσης με αντιχλωριο. Επισης,εχω κ μια αεραντλια για εξτρα οξυγονωση. Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι η κοιλια του εχει πρηστει οχι μονο προς τα κατω,οπως οταν ειναι χορτατος,αλλα κ προς το πλαι. Μηπως πρεπει να αυξησω την θερμοκρασια?Να μην ταισω καποιες μερες ή να ταισω κατι συγκεκριμενο? Υπαρχει κατι που μπορω να κανω ετσι ωστε να βοηθησω τους oto μου? Θα προσπαθησω να καλυτερεψω τις συνθηκες του νερου με συχνοτερες αλλαγες αλλα κ περαιτερω ελεγχο των παραμετρων του αλλα μηπως μπορω να κανω κ κατι αλλο? ------------------------- Παιδια δεν ξερει κανεις τι εχει ο oto? Τουλαχιστον κατι που μπορω να κανω ετσι ωστε να βελτιωσω την κατασταση τους? ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη beat89 : 23-05-10 στις 20:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
otocinclus | theodor72 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 23-03-10 14:13 |
Otocinclus | theodor72 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-03-08 20:39 |
Αναγνωριση Otocinclus | Raven | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 23-10-07 22:52 |
Otocinclus με ζωοτοκα? | Dimi | Ζωοτόκα | 2 | 16-09-07 14:30 |