|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αφρικανικες κιχλιδες θα βαλω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε nos τα βασικά στα είπαν τα παιδιά πιο πάνω.
Ξεκινάς έχοντας ένα καλό εργαλείο (το GAB ![]() Διάβασμα (ξεκίνα απο την ενότητα των αρχαρίων) για να κατανοήσεις τα πολύ βασικά (σ' αυτά συνήθως γίνονται τα ανεπανόρθωτα,για τα ψάρια, λάθη) όπως το "στρώσιμο",βιολογία-χημεία νερού κλπ Αφού κατέληξες σε αφρικάνες απο την λίμνη Malawi,δες τις αναγκαίες συνθήκες γι αυτά τα ψάρια και διάλεξε με ποιό είδος θα ασχοληθείς (ο Βασίλης σου πρότεινε αυτά που εύκολα μπορείς να βρεις) Φίλτρο εγω θα έλεγα(αφού θέλεις eheim)δες το 2075 ή 2χ2217 Προμηθεύσου υγρά τεστ (της Api) για τις μετρήσεις. Όχι βιαστικές κινήσεις.Πριν αγοράσεις ή κάνεις κάτι,ρώτα εδώ. Καλή συνέχεια! (Χάρη, μη με εκθέτεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαρηστω φιλε κλεοβουλε αγορασα το eheim 2236 eco!
μια ερωγησει οσον αφορα τα τεστ εχω ειδη αγορασμενα υγρα τεστ για το προηγουμενο ενυδρειο αν αγορασο στικ για πιο συχνο ελεχο και αν δω κατι οτι δεν παει καλα να κανω μετα τα υγρα ειναι σωστο η λαθος? |
|
||||
|
||||
![]()
Το σωστό είναι να χρησιμοποιείς υγρά,για πιο ασφαλείς μετρήσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο ολοι αρχαριοι ειμαστε
αλλα εγω ασχολουμε 3 χρονια και εσυ δε ξερω ποσο και απο οτι βλεπω τα ξερεισ καλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε nos με το καλό στις αφρικάνες
![]() Για αυτά που ρωτάς, καθρέπτη να μην βάλεις... θα στρεσάρει τα ψάρια σου. Το φίλτρο νομίζω ότι θα σου έρθει "μικρό", για 200λίτρα υπολόγισε ότι θέλεις περίπου 1000λιτρα την ώρα κυκλοφορία. Απoφάσισε πρωτα τι είδους ψάρια θέλεις (φαντάζομαι από μαλάουι θα πας για mbuna) και μετά οργανώνεις το στήσιμο του ενυδρείου. Το καλύτερο είναι να βρεις τα ψάρια σε νεαρή ηλικία και να τα βάλεις μέσα όλα μαζί.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδες? | s-vitzi | Malawi | 9 | 26-08-07 22:27 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ ΣΕ 50 ΛΙΤ. | georgetax | Malawi | 117 | 03-03-07 20:34 |
κιχλιδες | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-09-06 09:48 |
κιχλιδεσ | deMetrIs | Malawi | 2 | 03-10-05 22:27 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |