|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να γλιτώσεις (θεωρητικά) το τελωνείο αν ο πωλητής το δηλώσει με πολύ χαμηλή αξία (νομίζω κάτω από 40 δολλάρια) αλλά γενικά είναι ένα ρίσκο.
Κάποιοι από το forum έχουν αγοράσει από τον κινέζο, ισώς δουν το ποστ και σε ενημερώσουν!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως κυκλοφορούν στο εμπόριο και λεντοταινίες που τις κολλάς στο καπάκι του ενυδρείου και με έναν μετασχηματιστή μετά κατευθείαν πρίζα..
είχα και εγώ για ένα διάστημα ένα τέτοιο σύστημα για ένα 30λιτρο ενυδρείο και μου είχε βγει σχετικά φθηνά από ηλεκτρολόγο, φίλο φίλου (Στέφανε δώσε και εσύ μια γνώμη μιας και χρησιμοποιείς λεντ..). Φαίνεται πως όντως τα επόμενα χρόνια εαν πέσουν οι τιμές και στραφούν οι μεγάλες εταιρίες εκεί θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του φωτισμού με μεγάλο κέρδος στην οικονομία ρεύματος.. εγώ μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός overtank | kalaxan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 11-11-09 00:13 |
DIY overtank φωτιστικό | lucky13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 13-10-09 23:45 |
Overtank Luminaires | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 01-05-08 23:36 |