|
|
|||
|
|||
![]()
αυτο θα κανω!αστα εχω αχταρμα!χηρα γκαπυ αγγελοψαρο 3γατοψαρα 1κολισα λαλια 2ζεβρακια
|
|
||||
|
||||
![]()
δωστα πισω
και παρε ζωωτοκα που δε θελουν πολλα
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα.δυστυχως σημερα ειχα την πρωτη απωλεια το collisa lalia το βρηκα νεκρο πριν κανω αλλαγη νερου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κριμα το ψαρακι ...
![]() Γνωμη μου ειναι να τα επιστρεψεις ολα τα ψαρια και να παρεις ψαρακια που ειναι για τα λιτρα και το νερο που εχεις! Επισης βαλε μια αγγελια για μπολι ... λογικα εχεις αστρωτο φιλτρο! Οπως και να εχει θα πρεπει να πραξεις γιατι θα εχεις και αλλες απωλειες και ειναι κριμα!! Ψυχουλες ειναι και αυτα!
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.παρα τις αλλαγες του νερου η αμμωνια ανεβηκε στα 0,09mg/l
ταιζω ελαχιστα και ακομα δεν μπορεσα να παρω μπολι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αγγελια εχεις βαλει???
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει.Μονο ενας ανταποκριθηκε αλλα δεν βολευουν τα ωραρια!
------------------------- εκανα σημερα αλλη μια μετρηση με αποτελεσμα μια μικρη μειωση της αμμωνιας σε 0,02mg/l συνεχιζω τις αλλαγες και .......για να δουμε. ποσο καιρο να ταιζω μικρες ποσοτητες? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη georgeavra : 24-05-10 στις 18:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσουπα? | ArChanGelOs16 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-03-10 23:14 |
Η ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ | platy | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-02-10 19:19 |
H «τελεια» ψαροσουπα | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 17-05-09 23:12 |
νεος αχαριος | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-03-08 22:54 |
Λιγα λογια για αυτην την κατηγορία | Tolis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 22-10-07 17:31 |