|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκληρό είναι το νερό της Θεσσαλονίκης. Της Περαίας είναι πιο σκληρό από το σκληρό ...
Η blyxa στο ενυδρείο μου πήγε πολύ καλά, με φωτισμό 1 βατ ανά λιτρο, DIY διοξείδιο, μπόλικο γενικό λίπασμα και σχετικά μαλακό νερό (ph 7.5, GH 12, ΚΗ 8 [sera υγρά τεστ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο τους τοσους που εχω δωσει και βλεποντας την πορεια της σε διαφορα ενυδρεια...νομιζω πως στο σκληρο νερο δεν εχει και πολλες ελπιδες...προτιμα το μαλακο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το ρημαδι το νερο της Περαιας με εχει καταστρεψει.Αρχικα νομιζα οτι με περιοριζει μονο στα ψαρια,αλλα αν ειναι να με περιοριζει και στα φυτα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω ψαχνω για λιγη blyxa αν εχεις καποιος και τη δινει ευχαριστως να την αγορασω..!
![]() σορρυ για το off topic.αν σε ενοχλει πες το να το σβησω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kανενα προβλημα απο 'μενα!
------------------------- Μολις εκανα μετρησεις απο περιεργεια και μου εβγαλε KH 19 kai GH 22!τοσο καιρο ημουν στο 18 και19 αντιστοιχα!Προχθες αλλαξα τις πετρες και εβαλα καποιες που μαζεψα απο το χωριο.Τις δοκιμασα ομως με υδροχλωρικο και δεν αφρισαν,να τις βγαλω η δεν ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα???τα ψαρια θα αρχισουν να χτυπανε τα κεφαλια τους στο τζαμι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 21-05-10 στις 20:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση | prospathw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 40 | 24-11-09 22:27 |
ερωτηση | kwstaogerobill | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-10-08 01:06 |
Ανθος blyxa japonica | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-09-08 21:49 |
ερωτηση για co2.... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 17-09-07 19:02 |