|
|
||||
|
||||
![]()
δες και εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31198 Μου έτυχε δύο φορές να φταίει το τμήμα εισόδου-εξόδου που βρίσκεται επάνω στην κεφαλή. Παρουσίασε διαρροή η οποία όμως δεν φαίνεται καθώς το νερό βρίσκει δίοδο κάτω από το καπάκι της κεφαλής και καταλήγει να τρέχει από τα κουμπώματα. Κατά 99 % φταίει αυτό. Βρες όλόκληρο ανταλλακτικό ή δοκίμασε να αλλάξεις όλα το o ring στο εν λόγω εξάρτημα. Υ.Γ Το δικό μου (ένα EX1200) μου το αντικατέστησαν όλο μετά από δύο διαρροές και ζημιά που μου προκάλεσε στο έπιπλο του ενυδρείου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Επιμένω πως ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ, με εντυπωσίασε! Βέβαια αφού όμως έτυχε και σε άλλους το ίδιο, αρχίζει και με κλωνίζει.... .................................................. ..................... Ξέρει κανείς εάν και που υπάρχει αντιπρόσωπος Tetra στη Θεσσαλονίκη;
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απΆαλλού φερμένο Δέν τΆαντέχουν οί άνθρωποι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos1972 : 20-05-10 στις 23:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
UV tetratec και οχι μονον.. | thanasis76 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 23-09-08 12:12 |
TETRATEC EX 600 | spiros1978 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-04-08 10:39 |
Tetratec Uv 400 | CENTAUR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 28-11-05 20:00 |
Tetratec UV sterilizer UV 400 5W | leonm | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 25-05-05 12:43 |