|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι στους 17, αλλά στους 26-27!
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι οριζόντιες ρίγες δείχνουν στρες που μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα...
Κάνε αυτό αρχικά και βάλε και το φιλτράκι σιγά σιγά... Αν δεν τρώει μην του ρίχνεις πολύ τροφή (όση δεν τρώει μάζευέ τη με μία απόχη και πέτα την) για να μην επιβαρύνεις το νερό... Σε 1-2 μέρες θα είναι καλύτερα λογικά.. Αντιχλώριο βάζεις κανονικά στο νέο νερό πριν κάνεις την αλλαγή? |
|
||||
|
||||
![]()
σορυ παιδια στους 27 το ειχα βαλει. οταν λεω δεν τρωει δεν τροει καθολου τιποτα.αντιχλορειο βαζω κανονικα πριν τιν αλλαγη του νερου φιλτρο το παριγκιλα και ελπιζω αθριο να το εχω..
ευχαριστω για τιν βοιθεια αν αλλαξει κατι θα σας πω.... |
|
||||
|
||||
![]()
εκτος της μπαρες βλεπεις κατι αλλο που να ασε ανυσηχει ?????????
και εγω οταν ξεκινισα σε γυαλα τον ειχα και μπαρες δεν εβγαλε ποτε αλλαζα το νερο καθε 2 μερες ομως εβαζα νερο βρησης ph στο 8 που δεν ειναι το καλυτερο ξεκινα να κανεις αλλαγες με αποιονισμενο νερο μαζι με βρησης και κατεβασε σταδιακα το ph περιπου στο 6,5 καθημερινες αλλαγες
|
|||
|
|||
![]()
Mην περιμένεις να τρώει πολύ. Ο δικός μου τρώει ένα δύο κόκους το πρωί και αντίστοιχα το βράδυ. Πολλές φορές δεν τον βλέπω κάν αν έφαγε. Οντως όπως λέει ο harris samos του αρέσει το μαλακό νεράκι. Να πέφτει λίγο φαί για να μη σου ανεβάζει αμμωνία κ σύντομα φίλτρο. Του έχω ένα 2213 (ίσως υπερβολικό) γεμάτο βιολογία και εχω το κεφάλι μου ησυχο. Βάλτου και κανένα φυτάκι να κρύβεται και όλα θα πάνε μια χαρά. Μην αγχώνεσαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι γιατί μπερδεύομαι; Τελικά πόσο πρέπει να τον ταΐζουμε; Μια φορά τη μέρα ή δύο και πόσο; Ο δικός μου πάντως δεν προτιμάει τα σκουλήκια...
|
|
||||
|
||||
![]()
και 2 και 3
αλλα με μετρο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δεν τρωει το ινδιανακι | panosthess76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 29-03-09 21:51 |
Δεν τρωει....... | barcelonista | Bettas | 3 | 20-02-09 14:42 |
τι τρωει το χελι? | Nikos95 | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 13-11-08 19:09 |
Δεν τρωει!!! | jimfytakis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-04-07 20:41 |