|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια και τα φυτα μια χαρα.Απλα να κανεις συχνους ελεγχους για αμμωνια γιατι παιζει να ανεβει.Παντως δοκιμασε πρωτα μια συσκοτιση(εγω εκανα πρωτα ολα τα αλλα,συσκοτιση αυξηση διοξειδιου κτλ)και τελευταια εκανα την ερυθρομικινη.Και δυστηχως μονο με αυτη ειδα αποτελεσμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ψάχνοντας γιάννη βλέπω ότι δεν πρέπει να είναι κυανοβακτηριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σου πω;Και σε μενα δεν μου φαινοταν για κυανοβακτηριο(γι αυτο και εκανα πρωτα συσκοτιση,αυξηση διοξειδιου κτλ)γιατι οι φωτογραφιες ξεγελουν.Αφου τα ειχα δοκιμασει ολα και δεν γινοταν τιποτα ετυχε και το ειδε φιλος μου με μεγαλη εμπειρια και μου ειπε ειναι κυανοβακτηριο.Αυτος μου εδωσε και την ερυθρομικινη και ξεμπερδεψα(θελω να πιστευω για παντα).Εσενα για ποια σου μοιαζει;
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω λεω να ριξεις ενα κλαδεματακι και να αφαιρεσεις τα φυλλα που βλεπεις να πασχουν απο αυτο που ειναι.αν τηρεις σωστα τις αλλαγες και το διοξειδιο ειναι σταθερο θα φυγουν ολα.υπομονη.και εγω δεν το βλεπω για κυανο.
|
|
||||
|
||||
![]()
να το κάνω αντρέα, η kryptocorin το helfery και το άλλο που μοιάζει με αγριάδα, έχουν πρόβλημα επιβίωσης, και το χαλίκι βλέπω ότι έχει το ίδιο, και στο christmass έχει κάνει εμφάνιση στα πιό παλιά μέρη.
μόνο εγώ το έχω αυτό? δεν κατάφερα ακόμα να το αναγνωρίσω. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που καταλαβαινω απο τις φωτο ρε γιαννη ειναι οτι απλα σαπιζουν τα παλια μερη του φυτου.αν ειχες προβλημα θα ηταν σε ολο το φυτο.imo ριξε ενα κλαδεματακι και πετα τα παλια μερη του φυτου.καλο θα κανεις και στα φυτα θα δυναμωσουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που βλεπω εγω απο τις φωτος ειναι αρχη bba. Σκεψου τι λαθος εκανες το τελευταιο διαστημα (co2, αλλαγες νερου, λιπανση) και διορθωσε το.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
45 ltr και άλγη | Pleco | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 26-05-08 01:05 |
άλγη bba | thu vu | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 31 | 17-05-08 07:13 |
¶λγη,άλγη............. | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 25-12-07 13:13 |
άλγη? | ALKAR | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 18-06-07 18:29 |
Μωβ άλγη??? Μωβ??? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 27-01-06 19:45 |