|
|
|||
|
|||
![]()
με πεισατε θα κανω υπερχιληση....αλλα και η ροη του νερου που θα κατεβαινει απο το ενυδρειο θα ειναι η ιδια με υτη της αντλιας που θα στελνει απο το sump στο ενυδρειο???
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλώς συμπλήρωμα νερού λόγω της εξάτμισης θα κάνεις στο σαμπ και όχι στο ενυδρείο. Το νερό του ενυδρείου θα έχει λόγω της υπερχείλισης αναγκαστικά την ίδια στάθμη νερού πάντοτε. |
|
||||
|
||||
![]()
Η υπερχείληση είναι μονόδρομος για όποιον θέλει σαμπ.
|
|||
|
|||
![]()
ωραιος....εχει καλος λοιπον...παμε για υπερχιληση
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά, αρκεί η υπερχείλιση και οι σωληνώσεις της να έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν στο σαμπ την ποσότητα νερού που ανεβάζει η αντλία στο ενυδρείο!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- mageiras293 διάβασε και αυτό: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16969 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 21-05-10 στις 15:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ακουστε και κατι αλλο που σκεφτικα....
ενα σκιμμερ κατω στο ντουλαπι του ενυδρειο και να βαλω (προεκταση ) λαστιχα στο σκιμμερ(ακριβως σαν ενα εξωτερικο φιλτρο eheim) μεσα στο ενυδρειο θα υπαρχει η αντλια του σκιμμερ.θα πηγαινει το νερο με το λαστιχο που θα βαλω στο σκιμμερ και απο την αλλη με το αλλο λαστιχο θα πηγαινει στο ενυδρειο. θα μου πειτε σε διακοπη ρευματος τι γινεται???? οτι και στο εξωτερικο φιλτρο...δηλαδη τιποτα |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι του γλυκού, από αλάτια δεν ξέρω, αλλά όπως το ακούω με την αντλία μέσα στο ενυδρείο να κατεβάζει νερό στο σκίμμερ και μετά με ένα λάστιχο να ανεβαίνει το νερό στο ενυδρείο δεν μου ακούγεται σωστό.
Πάντως αυτό που σκέφτηκες δεν είναι σίγουρα όπως το εξωτερικό φίλτρο, όπου η αντλία βρίσκεται μέσα στο φίλτρο και όχι στο ενυδρείο!! Είσαι πάντως ανήσυχο πνεύμα με διαρκείς αναζητήσεις ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα τι διαφορα θα εχει αυτο που λες με το σκιμμερ απο ενα καλο εξ.φιλτρο?
το σκιμμερ εχει περρισοτερο χωρο για υλικο ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |
Rio 240-ιδεες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 07-12-09 00:16 |
Ιδεες για 60lt. | ελενη | Bettas | 2 | 14-09-09 19:02 |
ιδεες...? | GODLIGHT | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-03-06 21:29 |