|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
respect
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι έμπνευση!!!
Τέλος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο και ας ειναι γαριδαδικο
ποσο ρευμα πληρωνεις ; εμενα μονο το φισρουμ με 7 ενυδρεια τωρα που τρεχουν κανονικα και αλλα 8 που δεν εχουν ψαρια μου πηγαινει 80 ευρω το 2μηνο περιπου τον χειμωνα που δουλευουν θερμοστατες ,το καλοκαιρι λιγοτερο αν δεν το εχεις κανει ηδη κανε κατι να αλλαζεις νερο σε ολα τα ενυδρεια μαζι ( δεξαμενη προετοιμασιας και αντλια με παροχη που περναει πανω απο ολα τα ενυδρεια εχω εγω ) θα σου λυσει τα χερια , στην αρχη την παλευα αλλα τα ενυδρεια αρχισαν να πληθαινουν και η αλλαγη επειρνε καποιες ωρες πραγμα κουραστικο απο αρκετο ως πολυ τωρα σε ενα μισαωρο εχω τελειωσει |
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα τις αυτόματης αναπλήρωσης-αλλαγής νερού το έχω σκεφτεί και σίγουρα θα γίνει κάποια στιγμή.
Για κατανάλωση ρεύματος δεν ξέρω ακόμα αφού πριν λίγες μέρες ξεκίνησε να λειτουργεί. Πάντως δεν είναι μεγάλα ενυδρεία. Έχουν λάμπες των 11 watt, τα φίλτρα είναι 5 watt, και θερμαντήρες 50 watt, άρα αυτή τη στιγμή με 9 ενυδρεία σε λειτουργία έχουμε περίπου 600 watt αλλά με τους θερμοστάτες να είναι σε υπολειτουργία λόγω καλοκαιρίας. Το χειμώνα θα δείξει!
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος.......
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|