|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω μολις χτες τα παρελαβα 9 στον αριθμο.φανταστικα ψαρια απο τα πιο ομορφα που εχω δει.ενα μεγαλο μπραβο και για την τιμη τους αλλα και τον επαγγελματισμο τους στο water inn(ως και παγοκυστη εβαλαν στην συσκευασια για να μιν ανεωει πολυ η θερμοκρασια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω μια ερωτηση? Στο pdf βιβλίο που κυκλοφορεί διάβασα ότι τα iriatherina werneri είναι τόσο ήρεμα ψάρια σε βαθμό που δεν είναι καλό να τα έχουμε σε κοινωνικό ενυδρείο με άλλα είδη για λόγους διατροφής. Σε ένα 160 που έχω με 7 γκάπυ και 2 apple snails θα έχωπρόβλημα αν βάλω 5 iriatherina? Xωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι έχουν κοντινές απαιτησεις στην σκληρότητα και δεν χρειάζεται α/ο. Διορθώστε με αν κανω λάθος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θελουν μαλακο νερο σε αντιθεση με τα γκαπυ που θελουν σκληρο!
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζει κανείς εάν θέλουν μικρή ή μεγάλη ροή φίλτρου;
|
||||
|
||||
![]()
Η μετρια προς χαμηλη ροη τους ταιριαζει καλυτερα.
Πανω απο ολα θελουν πολυ καθαρο νερο. Ιδανικα ph κατω του 7 και θερμοκρασια 27 c.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαστρολιμνη για την αναπαραγωγη Iriatherina werneri | Raven | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 27 | 04-07-10 03:04 |
Φωτογραφιες Iriatherina werneri. | Raven | Φωτογραφίες μελών | 35 | 26-02-10 00:57 |
θανατοι Iriatherina | Raven | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-01-09 18:15 |
Μωρα Iriatherina Werneri | soza | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 4 | 23-06-07 12:35 |