|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
...μη βαζεις τιποτα.Ακομη κι αν μπει καποια θα σταματησει πανω απο την τυρφη σου ,οποτε την πιανεις με μια αποχη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι το θεμα δεν θελω να κυνηγαω γαριδες μεσα στο φιλτρο...Ειναι πολυ μεγαλος μπελας αν γινει κατι τετοιο,ενταξει θα μεγαλωσουν οι γαριδες και δεν θα χωρανε αλλα θα μπαινουν μεσα τα γενητουρια τους...Τελικα με τον θερμοστατη τι παιζει??Δεν κανει που εχει επαφη με αλλα αντικειμενα??
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα που ο θερμαντήρας σου θα ακουμπά συνέχεια πανω στο σφουγγάρι, υπάρχει πιθανότητα, αν ζεσταθεί πολύ το σφουγγάρι, να εκλκύσει τοξικές ουσίες με κίνδυνο για τα ψάρια σου. Όπως προανέφερα, εγώ στο δικό μου ενυδρείο, δεν θα το άφηνα να ακούμπα στο σφουγγάρι, απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!! Δεν μπορείς να βάλεις το σφουγγάρι (ή κάποιο τούλι) εξωτερικά του φίλτρου? |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ εβγαλα τον θερμοστατη μεχρι να δω τι θα κανω!
Αμα εχει καποιος καμια ιδεα ας μου πει η αν υπαρχει παρομοιο τοπικ με το προβλημα μου... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πατεντα | γιωργος χανια | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 05-01-09 17:59 |
πατεντα | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 22-11-08 13:10 |
πατεντα για φως | hotgates | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 02-09-08 21:17 |
ερωτηση για πατεντα | fitilakias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 20-02-07 17:50 |