|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες γειτωνα κοζανιτη
εγω θα σου ελεγα να κανεις πιο φαρδυ το ενυδρειο. το 42 ειναι πολυ λιγο.για μενα το 50 ειναι αδιαπραγματευτο μην πω 55-60.θα με θυμηθεις. το σαμπ οσο πιο μεγαλο τοσο πιο καλα.αλλα ο χωρος κατω απ τη βαση συνηθως ειναι μικρος.π.χ εγω σε 270 λιτρα ενυδρειο (100χ50χ60υψος) εχω 60 λιτρα σαμπ(50 χ40χ40) με 3 διαμερισματα 1ο σκιμερ 2ο ρεφιουτζιουμ με χαετο κ ζωντ.βραχο 3ο αντλια επιστροφης. επισης πρωτα αγορασε το σκιμερ+αντλια και μετα κολησε τα διαμερισματα του σαμπ για να εισαι σιγουρος οτι χωρανε. απλα τη βαση αν εχεις χωρο καντην πιο μεγαλη απ το ενυδρειο για να χωρεσει ο εξοπλισμος σου.εμενα ειναι 1 μετρο και τσιμα τσιμα χωρανε τα πραγματα(σαμπ,τροφες, προσθετα, βαρελι αναπληρωσης,ριακτορα αργοτερα) μια απ τα παρακατω στα οποια συμφωνω με το φιλο georgebruno Παράθεση:
απο φως επειδη η δεη μας εχει τρελανει ολοι αρχισαμε να ψαχνουμε τα λεντ. αν πας σε τ5 θα εχεις πιο πολες χρωματικες επιλογες.αν πας σε soft κοράλλια τοτε με 0.5 η 0.6 watt το λιτρο θα εισαι καλα. δεν ειχες αλλο ενυδρειο?κατευθυαν πας στο θαλασσινο? εχεις ξανακολησει ενυδρειο? καλη επιτυχια παντως και οτι αλλο θες ρωτα
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια παρακαλώ !!! | Perazzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 27-03-10 18:22 |
Την γνώμη-βοήθεια σας παρακαλώ....? | Ifestion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 15-10-08 23:04 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Γέννησαν οι δίσκοι μου....την βοήθεια σας παρακαλώ. | Noni | Δίσκοι | 36 | 24-09-07 11:15 |
Γειά σας και παρακαλώ βοήθεια | Αθηνά2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-06-07 23:58 |