|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαφωνώ με all male ενυδρείο (δεν θα δεις ποτέ τις φυσιολογικές συμπεριφορές των ψαριών,άσε που θα μοιάζει με στρατώνα
![]() Αλλά 1.χρειάζεσαι κρυψώνες,τουλάχιστον αντίστοιχου αριθμού με τον αριθμό των ψαριών 2.σωστή απόφαση να βάλεις και 2ο εξωτερικό. Η σύνδεση των 2 μεταξύ τους είναι εφαρμόσιμη αλλά δεν την συνιστώ(μπορείς να έχεις 2 ανεξάρτητα φίλτρα που θα συντηρείς εναλλάξ ή να μεταφέρεις τη βιολογία)Μπορείς να συνδέσεις την έξοδο του ενός με την είσοδο του άλλου και να δουλεύει μόνο το τελευταίο της σειράς.Σφουγγάρι στην είσοδο και στο τελευταίο στάδιο και siporax ή substrat στα ενδιάμεσα. 3.το πλαστικό που λες το βρίσκεις στα ηλεκτρολογικά σαν "κυψέλες οροφής" ή στα οικιακά είδη (το χρησιμοποιούν οι καφετέριες για να στραγγίζουν τα ποτήρια).Είναι το ίδιο που βάζουν στα reef για να στηρίζουν τον βράχο. Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Όσες γέννες και αν έχεις, δεν πρόκειται να έχεις φαινόμενο μικρών σαν τα ζωοτόκα. Αν οι θηλυκές ξεμπουκόνουν στο κυρίως ενυδρείο σου πολύ λίγα μικρά θα επιβιώσουν και μετά από μήνες θα επικρατήσει μια ισορροπία όσο αφορά των τελικό αριθμό των ψαριών… όπου αν δεν αφαιρείς τα μικρά προς άλλο ενυδρείο πολύ δύσκολα θα επιβιώνουν. Γνώμη μου να βάλεις τις mbuna που σου αρέσουν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ, απλά απάντησα στο ερώτημα του φίλου αν γίνεται. Για να μην παρεξηγούμαι, υπάρχει ο όρος "males only tank" υπάρχουν πολλά τέτοια ενυδρεία, αλλά προσωπικά ούτε και εγώ τον επικροτώ. ¶λλωστε ποτέ δεν έχω δημιουργήσει τέτοιο ενυδρείο και σίγουρα δεν πρόκειται. Όταν ξεκινήσουν κάποια στιγμή οι γέννες, κάθε φορά που ταΐζεις, θα ψάχνεις μπουκωμένες μανάδες. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας και παλι
Αρχικα σκεφτομαι σαν προστατευτικο κατω απο τις πετρες να βαλω ενα ψιλο αφρολεξ περιπου 5 χιλιοστα και απο πανω αυτες τις κυψελες οροφης που λεει και ο φιλος μας ο Κλεοβουλος.Δεν ξερω αλλα το φελιζολ μονο του το φοβαμαι μηπως οπως σκαβουν τα θηρια φανε και λιγο απο αυτο. Απο συνθεσεις ψαριων τι προτεινετε? Μακαρι αν γινοταν να τα εβαζα ολα με τετοια χρωματα που εχουν. Μ' αρεσουν τα acei τα saulosi,socolofi ,afra και σταματημο δεν εχει γιατι ολα ειναι πανεμορφα.Απ' οτι με βλεπω θελω ηρεμα για αρχη και μαλλον για ενα χαρεμι saulosi λογω οτι διαφερει το αρσενικο απο τα θηλυκα και ενα ακομα χαρεμι τα acei.Τι λετε τριτη ομαδα θα επαιρνε ή θα παραγεμιζε.Τα λιτρα μικτα ειναι 330.Οποιαδηποτε προταση συνθεσης δεκτη και συζητησιμη. Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις 2 χαρεμάκια (1 αρσ+3 θηλ)απο είδη που δεν υβριδίζουν μεταξύ τους.
Κάποιοι πιθανοί συνδυασμοί που μ' αρέσουν: Labidochromis+maingano Labidochromis+socolofi Saulosi+Acei Εξαρτάται βέβαια και απο τι θα βρεις στην αγορά (βλέπε και τις αγγελίες στο φόρουμ) Καλή επιτυχία. |
|
|||
|
|||
![]()
Προσοχή μην βάλεις αφρολέξ γιατί μέσα στους πόρους του δεν θα γίνεται καλή κυκλοφορία. ¶ν δεν θέλεις φελιζόλ, προτίμησε το υλικό της Dow (wallmate, roofmate).
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα ενα μου ρχονται re παιδια sorry
Μεσα σε ολο το σκηνικο που εχω στο μυαλο μου για το στησιμο του νταμαριου μου ρθε οτι θα ηθελα να βαλω κι ενα moonlight.Με δεδομενο οτι σκεφτομαι να βαλω και μια αεραντλια για αισθητικους λογους το ματι μου επεσε σε μια αεραντλια της Hydor η οποια ειναι και moonlight.Τι εχετε να προτεινετε για moonlight? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχως Γεννα Guppy!! | john922 | Ζωοτόκα | 6 | 13-04-09 18:21 |
Προσεχώς γέννα Convict! | kotsis | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-05-08 01:43 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |