|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Μέταλλο (σίδερο) που να μην είναι ανοξύδωτο μέσα στο φίλτρο δεν κάνει! 2. Πολλά σφουγγάρια και λοιπά υλικά βλέπω. Πολύ περίπλοκο για πιεστικό, γιατί η λίμνη παράγει πολλούς ρύπους που για την ώρα δεν μπορείς να αντιληφθείς. 3. υπολοίπεται αρκετά πράγματα Ιάκωβε που θα ήταν καλύτερα να τα πούμε στο τηλέφωνο.... Μην βιαστείς πάντως, αν δεν μπορείς να διαθέσεις πολλά λεφτά υπάρχουν λύσεις ανοικτού τύπου που θα σου κοστίσουν λιγότερο.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |
Λιμνούλα σε βαρέλι!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 31 | 03-07-08 10:20 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |