|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω 2 πραγματάκια, αν θέλει κάποιος ας μου δώσει τα φώτα του
![]() Έχω περίπου 1 μήνα που μαζί με κλαδέματα Moss του φίλου Paco, πήρα μαζί μου και γόνους από red cherry. Mε κουταλάκι (ζόρι να δείτε) τις έψαχνα μέσα στη Moss και μία-μία τις έβαζα στο ενυδρείο το οποίο είχε 10 cardinal tetra (κι αυτοί 2 βδομάδες είχαν-δεν είχαν μέσα). Τώρα πως γίνεται να έχει αβγά η μία από τις 3 που έχω τελικά;;;Νωρίς δεν είναι; Ή μήπως είναι κάτι άλλο (αρρώστια, αλλάζει κέλυφος κλπ); Οι φωτογραφίες δεν είναι καλές αλλά έτσι βγήκαν. Επίσης, πως γίνεται από τους γόνους που πήρα να έχω μαζί και 4 Amano;;; Αυτές όλοι δεν γράφουν ότι αναπαράγονται πολύ δύσκολα ή και καθόλου σε ενυδρεία? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε η red cherry στις πρωτες φωτογραφιες σου σιγουρα δεν ειναι ενηλικη γαριδα και μαλιστα ειναι αυγωμενη!
![]() Αν η γαριδα που θεωρεις πως ειναι Αμανο ειναι αυτη στην τελευταια φωτο τοτε θα σε απογοητευσω .Απλα ειναι red cherry που δεν πηρε ακομη το χρωμα της (πιθανον να ειναι κ αρσενικη που δεν εχουν εντονους χρωματισμους) ------------------------- εννοω σιγουρα ειναι ενηλικη και αυγωμενη! ------------------------- να τα ξαναγραψω αφου λογο ωρας και ξενυχτιου τα εκανα.... Λοιπον στις πρωτες 3 φωτος εχεις μια αυγωμενη red cherry 100/100 Στην τελευταια φωτο δεν ειναι αμανο οπως νομιζεις η γαριδα αλλα red cherry που ακομα να παρει το χρωμα της
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 15-05-10 στις 01:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μακάρι! ![]() Οι άλλες 4 που τις είχα για Amano, δεν έχουν καθόλου κόκκινο χρώμα πουθενά πάνω τους, για Red cherry. Να είναι άραγε αποτέλεσμα υβριδισμού Amano και RC που συμβιώναν στο ενυδρείο από όπου τις πήρα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως αν δεν ειναι κοντινη η φωτο δεν μπορουμε να σου πουμε...παντως οι αμανο δεν υβριδιζουν με τις τσερυ
|
|
||||
|
||||
![]()
τσερυ ειναι ολες..
και φυσικα η μια αυγωμενη ![]() η τελευταια απο το σχημα φαινεται για αρσενικη...αλλα γενικοτερα να μη διαχωριζεις το φυλο απο το χρωμα...εχω κοκκινες αρσενικες και διαφανες θηλυκες... το σχημα σου δειχνει το φυλο οι θηλυκες με πιο στρογγυλη κοιλια (για να φερει τα αυγα) ενω οι αρσενικες με επιμηκεις κοιλιες..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 15-05-10 στις 19:22 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτή η κίτρινη μάζα μέσα στη ράχη της RC που βρίσκεται πάνω στην άμμο, είναι ωάρια που πάνε για γονιμοποίηση ή λέω ότι να'ναι; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι είναι red cherry.
Δεν φαίνεται καθαρά στις φώτο για την λωρίδα που λες.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Cherry Barbs | GiWrGoS198 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-01-12 16:06 |
Γενικά θέματα | syphon | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 30-08-10 12:14 |
Θέματα Topic | Iann_is | Greek Aquarist's Boards | 2 | 25-03-08 09:43 |
Παλεύοντας με τα κύματα | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 27-01-08 16:40 |
νέα διακόσμηση και αναπαραγωγή cherry barbs | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-11-05 10:10 |