|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το reef εστω και light δεν μ ενδιαφερει την δεδομενη στιγμη γιατι δεν υπαρχει χρημα.Το παρακολουθω το θεμα σου αλλα εχω ακομα καποιες αποριες το φιλτρο μου τρεχει αυτη την στιγμη θα χρειαστει καινουργια υλικα και στρωσιμο η βαζω αλατι βραχο και παμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα πρεπει να αποφασισεις αν θες να στηριξεις τη βιολογια σου σε ζωντανο βραχο ή σε φιλτρο...
προτιμοτερο το 1ο.
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη εισαι της αποψης του ζβ και αντλιες κυματισμου?Κοατος?
|
|
||||
|
||||
![]()
και για το βραχο και για τον εξοπλισμο εξαρταται απο που θα τον παρεις...
ερευνα αγορας....
|
||||
|
||||
![]()
Θα ειναι ομως ικανοποιητικη η φιλτρανση απο τον βραχο η θα εχω προβληματα και θα χρειαστει να ξεστησω και να βαλω φιλτρο μετα?
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα εξαρτωνται απο την ποσοτητα-ποιοτητα του βραχου και την κυκλοφορια. και στα 2 θαλασσινα μου δε χρησιμιοποιησα ποτε φιλτρο
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα και μια πιο εμπειρικη αποψη παρακαλω.Μονος ο πανος ειναι θαλλασινος?????
------------------------- Ζωντανο βρισκω με 8 10 ευρω το κιλο και νεκρο καπου εκει.Ποσο θα χρειαστω και νανο τουρμπελε 20 ευρω.Δηλαδη με αυτα ετοιμαζω θαλασσα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kokos125 : 14-05-10 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα ζβ | dim orestiada | Nano Reef | 4 | 08-05-10 23:02 |
ξεκινημα 120 | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 21-01-10 22:18 |
Νεο ξεκινημα. | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 04-06-09 12:23 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |
Νεο Ξεκινημα | nautilus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 27-12-05 09:59 |