|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ Βασίλη!
Έχει σημασία πάντως,για όσους ασχοληθούν μ' αυτά τα ψαράκια,ο βυθός να είναι ανοιχτόχρωμος γιατί έτσι κρατάνε φωτεινά τα χρώματα τους.Σε σκούρο βυθό,σκουραίνουν κι αυτά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶νοιξε το χρώμα...θα αναδείξει τα ψάρια σου! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε καλή η ιδέα σου να μεγαλώσεις τα μικρά σου σε "αρωματισμένο" περιβάλλον. Επειδή όμως οι διαστάσεις του ενυδρείου είναι μικρές εξέτασε το ενδεχόμενο δημιουργήσεις κάτι σαν τομή της όχθης της λίμνης (το κουβεντιάζαμε εξ άλλου για κάποιο άλλο ενυδρείο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νικόλα το όλο "πρότζεκτ" ήταν αποτέλεσμα ενός απογεύματος,χωρίς πολύ μελέτη και με ότι υλικά μου βρίσκονταν.Έτσι κι αλλιώς είναι "κατάλυμα προσωρινής διαμονής", αλλά το αποτέλεσμα εμένα μ' άρεσε και είπα να σας το δείξω
![]() Η κουβέντα για το άλλο ενυδρείο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο με "άρωμα" Αφρικής | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 60 | 25-10-10 21:52 |
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ! "το καινούριο μου ενυδρείο!!!!!!!" | wored_span | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 24-11-08 04:00 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |