|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μια τουφα μος που βρισκεται σε εντονα φωτισμενο σημειο εχει μαθει να ζει μαζι με την τριχοειδη...δεν νομιζω οτι θα καθαρισει ποτε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ καθαρίζει
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως,μεγάλο τμήμα και της δικής μου moss βρίσκεται κάτω από έντονο φωτισμό και δεν έχει ίχνος άλγης πλέον.Απλά,την περίοδο που είχε εμφανιστεί άλγη,είχε εμφανιστεί ακριβώς σε αυτό το σημείο που βρίσκεται κοντά στο φως.Με υπομονή (και με τις συμβουλές του paco
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τι να πω δεν ξερω, ο μονος τροπος που βρηκα εγω ηταν σε μια αλλη τουφα μος να την βγαλω και να την καθαρισω τριχα τριχα...(οταν ειχα ακομα υπομονη
![]() ισως η estimative index να επιβαρυνει λιγο την κατασταση... τεσπα δεν με πολυνοιαζει, ουτως η αλλως ειναι φωλια των red cherry εκει οποτε αφου τους αρεσει εμενα δεν μου πεφτει λογος, σωστα?? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bba - moss | lucky13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-01-10 02:31 |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
Χαλακι moss..... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 28-11-08 19:31 |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |