|
|
||||
|
||||
![]()
Τι του λέμε ρε Σώτο, θα πηδηχτεί από το παράθυρο στο τέλος.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα βρουμε το παρασιτο και θα το σωσουμε ... ε δεν ειναι δυνατον να μην υπαρχει λυση ..
ακομα ενα περιστατικο απο ξενο φορουμ http://forum.practicalfishkeeping.co...ad.php?t=28042 Η αρρωστια που ειπα στο Νικο οτι μπορει να εχει ειναι αυτη http://www.guppywiki.de/index.php?ti...anus_(Nematode) Μας χαλουσε τη θεωρια το οτι δεν μπορουσαμε να δικαιολογησουμε την υπαρξη του παρασιτου στο ενυδρειο αφου δεν ειχε βαλει νεα ψαρια για να μεταφερουν την Camallanus ομως μολις διαβασα τωρα οτι μεταφερετε συχνα και απο τη cyclops τη τροφη που ξερω πως και εσυ ταιζεις με αυτην τα ψαρια σου. . Τα σκουλικια λογικα δεν μπορουν να φανουν απο τωρα αφου ειναι μικρα τα guppie σου . Οταν πεθανει καποιο κανε καμια νεκροψια να δουμε |
|
|||
|
|||
![]()
Αγαπητέ (μακεδονικέ?) Χαλβά... μην σε ξανακούσω να κάνεις αστείο για τα άρρωστα γκάπεις μου διότι έχουν ακουμπήση στο κόκκινο τα νεύρα μου
![]() Το πιο πάνω κείμενο θα σου έστελνα σε περίπτωση που δεν θεραπεύονταν τα ψάρια μου αλλά μην ψαρώνεις διότι έχω βρεί την λύση ![]() Για αυτο τώρα θέλω χαλβά να αραδιάσεις όλα τα αστεία που ξέρεις!!!!! ![]() Μιχάλη είναι πολύ πιθανό να είναι η αρρώστια που αναφέρεις για αυτό όταν θα κάνω την νεκροψία θα σε καλέσω να είσαι παρόν να καλύψουμε και φωτογραφικά το γεγονός... είτε αυτο που λες είναι είτε βακτηριακή λοίμωξη για την οποία θα χρειαστούμε μικροσκόπιο... το σίγουρο είναι πως θα την ξεσκεπάσουμε ![]() Νetblue πολύ εύστοχο το σχόλιο σου με το αλάτι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το παρασιτο οδηγησε να εχουν τα ψαρια σου αυτο το αποτελεσμα .
http://www.jbl.de/onlinehospitaluk/p...ickedPic=054_a Λεει οτι δεν ειναι ασθενεια απο μονη της η κολλημενη ουρα αλλα συμπτωμα και ειναι σημαδι πως κατι παει στραβα .. Οι αλλαγες νερου ,το αλατι και το φαρμακο (bactopur) βοηθησαν για οποιον εχει την ατυχια να το βρει στο δρομο του. Ατε τωρα εχει μπασκετ !! |
|
||||
|
||||
![]()
μπρρρ...με αυτο το συμπτωμα καποτε ειχαν ξεκληριστει πανω απο 50 μωρα γκαπυ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα φιλε μου Πανο μετα απο μια μικρη ερευνα που εκανα ,διαπειστωσα οτι αυτη η ασθενεια θερισε πλυθησμους απο ζωοτοκα σε αρκετους χομπιστες ανα το κοσμο . Ειδικα τα γκαππυς ειναι πιο επιρρεπεις σ αυτην ..
Αυτο το κολλημα της ουρας (σχηματισμος βελους)εμφανιζεται ειτε οταν δεν εχουμε καλες συνθηκες στο ενυδρειο ειτε οταν στρεσσαροντε τα ψαρια γενικοτερα (πχ απο καποια ασθενεια ) Πραγματικα ομως κανενας ως τωρα δεν αναφερε θεραπεια και μακαρι να εκανε την αρχη το junior member ο pallios (εξακολουθει να φαινετε αστειο να τα βλεπω μαζι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να είναι αυτή η θεραπεία....το παιδί έχασε 70 γκάπυ....είναι κρίμα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος χωρίς ουρά!!! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Bettas | 8 | 17-03-09 15:39 |
Ουρά μονομάχου - SOS | melli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 04-02-08 19:14 |
Με την ουρά τί γίνεται;;; | MiziGr | Ζωοτόκα | 2 | 19-04-07 10:42 |
ουρά .... και ηλικία .. 2 in 1 | crazyio | Bettas | 5 | 03-09-05 13:34 |
Φαγωμένα πτερύγια και ουρά | wodan | Ζωοτόκα | 5 | 30-07-04 16:54 |