|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω βαλει μια φορα λιγο φλορενα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έβαζα Seachem Flourish και μέχρι να υποχωρήσει το είχα κόψει τελείως.Θα φύγει.Υπομονή.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω σε ολο το team!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Καλησπέρα φίλε μου πιστεύω πως αυτό που προκαλεί την άλγη στα moss σου είναι o πολύς φωτισμός και το Diy Co2 που χρησιμοποιείς καθώς και έλλειψη λιπασμάτων σε συνδυασμό με τα άλλα 2 που προείπα. Με λίγα λόγια δεν έχεις βρει ισορροπία σε αυτές τις 3 παραμέτρους . Πόσο καιρό λειτουργεί το ενυδρείο ? υπάρχουν αλγες και στα αλλα φυτά? Προσπάθησε να βάλεις τα moss σε κάποιο σημείο που να είναι πιο σκιερό (κάτω από κάποιο φυτό το οποίο παρέχει σκιά) Το DIY Co2 προκαλεί συνήθως άλγες λόγο αστάθειας … Καλό είναι να μεταβείς σε ένα πλήρες σύστημα Co2…. ![]() Οι μέρες που έβγαλες τα moss από το ενυδρείο και τα έβαλες σε κουβά ήταν λίγες γι αυτό δεν είχε αποτέλεσμα… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() φιλικά Αντώνης
|
|||
|
|||
![]()
εια χαρα φιλε μου!ευχαριστω για το ενδιαφερον!τρεχει κανενα μηνα τωρα...η αλγη ηταν στο 60αρι μου οπου εσκασε δυνατα οταν τα φυτα πηγαιναν σφερα μετα εφαγε κλαδεμα καλο και εβγαλα και το μοςς και ψιλοεστροσε εχει λιγο ακομα σε πολυ μικρο βαθμο Staghorn algae ...αλαγες ναι με νερο δικτυου...οχι??πως θα καθαριζα το μοςς???
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λέω συχνές αλλαγές (με νερό δικτύου) εννοώ στον κουβά όχι στο ενυδρείο υπόψην! Το επισημαίνω μην γίνει κανένα λάθος..
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με οδοντβουρτσα τραβας οση μπορεις σταματας ταισμα καθε λυπανση εκτος το καλιο συσκοτιση 3 ημερων και 2 μεγαλες αλλαγες οι αμανο κανουν δουλεια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bba - moss | lucky13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-01-10 02:31 |
Java moss VS Java moss Chrismass tree | DIMITRIS72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 27-02-09 15:23 |
Χαλακι moss..... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 28-11-08 19:31 |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |