|
|
|||
|
|||
![]()
΄λοιπον τα συγκεκριμενα ειναι για 220 βολτ και εχουν και usb...για αυτο αναρτησα φωτογραφια για να μου δωσετε και συμβουλές...πλατυ πως λες να το κανω δηλαδη?κοιτα το καλυτερο τεστ ειναι οταν θα πιασουν οι ζεστες...θα το δω και θα σου πω...αλλα πως μου ειπες πως θα πετυχω την λιγοτερο δυνατη εξατμιση?
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.greekdiscus.com/test2000/...read.php?t=903 παρε μια ιδεα για το πως ειναι τα ανεμηστηρια ...αν τα ανεμηστηρακια ειναι πολυ δυνατα ..θα εχεις μεγαλη εξατμιση ..επισης αν δουλευουν 24 ωρες θα εχεις εξατμιση συνηθως τα ελεγχεις με χρονοδιακοπτη να δουλευουν για μισαωρα ..πειραματισου..
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου οπως το βλεπω εγω θα εξατμιζεις περιπου 10 λιτρα την ημερα,να εχεις το νου σου με την εξατμιση, θελει δοκιμες και κατα την γνωμη μου ροοστατη και ενα χρονοδιακοπτη για να ελενχεις την ωρα εχει το prakthker.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανεμιστηρες 230vac πρεπει να αποφευγονται σε ενυδρεια.
Μεγαλος κινδυνος ηλεκτροπληξιας. |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα. 12V (ανεμιστηράκια υπολογιστών) με μετασχηματιστή για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ανεμηστηρακια δουλεβουν στα 6v πηρα 2 καλα φενονται.
|
|
|||
|
|||
![]()
xχριστοφορε αυτα απο το πρακτικερ πηρες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανεμιστηρακια | chris7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 20-06-09 09:14 |
ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙΑ?????? | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 03-07-08 15:29 |
ανεμιστηρακια rpm | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 03-06-08 22:22 |
Ανεμιστηρακια | BECRIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 03-06-08 17:01 |
ανεμιστηρακια...... | gohn1990 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 21-05-08 13:07 |