|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο συγχαρητήρια …
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε παρε ενα κομματι λιγο μεγαλυτερο και τεμμαχισε το οπως σε θελεις..
ΥΓ. μπορει να πεταξα και κοτσανα παντως εγω εχω κοψει ενα μοπανι και δεν μ δημιουργησε καποιο προβλημα |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο φιλε και πιστευω οτι θα γινει ακομα καλητερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο φιλε μου .Ακομα λιγοι μηνες και θα εχεις υπερβολικο αριθμο γαριδων για τα λιτρα σου αλλα φανταζομαι το γνωριζεις αυτο για να τις εχεις 8 μηνες και εχεις τα σχεδια σου .
Μαλλον μοςς επρεπε να βαλεις περισσοτερη στο κατω σημειο του τοιχου αφου εχει την ταση να ανεβαινει προς τα πανω και θα φαινετε κενο σημειο στο κατω μερος που δεν εχεις πολυ ποσοτητα απο οτι βλεπω. Καλη δουλεια !! |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=MIXALIS CYPRUS;444240]Ομορφο φιλε μου .Ακομα λιγοι μηνες και θα εχεις υπερβολικο αριθμο γαριδων για τα λιτρα σου αλλα φανταζομαι το γνωριζεις αυτο για να τις εχεις 8 μηνες και εχεις τα σχεδια σου .
Μαλλον μοςς επρεπε να βαλεις περισσοτερη στο κατω σημειο του τοιχου αφου εχει την ταση να ανεβαινει προς τα πανω και θα φαινετε κενο σημειο στο κατω μερος που δεν εχεις πολυ ποσοτητα απο οτι βλεπω. Καλη δουλεια !![/QUOTΕ Ευχαριστω πολυ,το κατω μερος το καλυπτουν τα φυτα κ δυσκολα βλεπει φως η μος |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν την επηρεαζει τη μοςς το λιγοστο φως . Δεν εχει κανενα προβλημα με την ποιοτητα του φωτος ουτε με την ενταση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι αυτο; | nero | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 30-11-09 17:30 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
τι ειναι αυτο? | andreas213 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-01-08 14:37 |
Θολό μάτι και αδυνάτισμα. | jimfytakis | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 2 | 27-03-07 22:44 |
TI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?? | alan boy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 27-03-07 17:54 |