|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομιζω οτι η συζήτηση θα έφτανε σε αλλα επιπεδα. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ, οπότε θα φέρω 2 χαρεμάκια, από 1 για kostaskich και christsos.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ φιλε μου ευχαριστω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θελω και εγω endlerakia αλλα δεν μπορω να ερθω!!!!
με τα krimbensis θα ειχαν προβλημα;; |
|
||||
|
||||
![]()
Άλλες συνθήκες νερού τα μεν άλλες τα δε!
Και τελικά μαλλον θα φαγωθούν τα εντλεράκια! ..................... Κώστα εάν σου περισεύει χαρεμέκι θέλω κι εγώ ένα! ................... Έχω περίπου 1 σακί μπεζ χαλαζιακή και λίγη γκρί άμμο που μου περίσεψαν, καθώς και μερικές πέτρες. Εάν θέλει κανείς να πει να τα φέρω στον καφέ! Καθώς και καναδυό καλά (και άβρεχτα) κομάτια φιμπράν 2,5 πόντων πάχους...
|
||||
|
||||
![]()
panos την χαλαζιακη την μπεζ θελω αλλα οχι και ενα σακι ποιο λιγο εαν μπορεις να την φερεις....
απλα υπαρχει και μια πιθανοτιτα να μην ερθω οποτε μην με βρισεις εαν κουβαλας τζαμπα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |