|
|
|||
|
|||
![]()
Τι σιλικόνη ζητάς, υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μάρκα;
|
|
||||
|
||||
![]() Η πιο αναγνωρισμένη είναι η Den Braven η ενυδρειακή. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλες, όπως η Logo 1000. Ο βασικός κανόνας είναι να είναι 100% σιλικόνη χωρίς κανένα πρόσθετο (και όχι αντιμουχλική). |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και απο βιτρινα να ειναι και να τα εχει καψει ο ηλιος τι προβλημα μπορει να υπαρχει;;;
Αν ειναι αγρατζουνιστα απολυτως κανενα. Ξερετε τι θερμοκρασιες χρησιμοποιουν για να φτιαχτουν τα τζαμια. ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bill : 08-05-10 στις 09:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως τα τζάμια δεν πρέπει να είναι ρονταρισμένα εκεί που θα κολλήσουν αλλά μόνο στις πλευρές που θα είναι εκτεθειμένες, διορθώστε με αν κάνω λάθος
|
|
||||
|
||||
![]()
Eισαι λαθος,
παντου χρειαζεται ροντε ωστε οι επιφανεια κολλησης να αλφαδιαστει και να μην αφηνει κενα. Η μειωση της επιφανειας κολλησης σε παχη μεγαλυτερα των 6mm ειναι αμελητεα. οσο για τα τζαμια βιτρινων ειναι ταλαιπωρημενα και απο τα πολλα πλυσιματα (γρατζουνιες)
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειπα και εγω αν δεν γρατζουνισμενα δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα.
Καταρχην με μια επισκεψη στο τζαμα να στα κοψει μπροστα σου θα εισαι σιγουρος για το αν ειναι καινουργια η παλια. Εγω τουλαχιστον παω εκει την ωρα που τα ετοιμαζει για να ειμαι σιγουρος. Οσο για το ροντε ειμαι υπερ του,γιατι η επιφανεια κολλησης ειναι κατα πολυ καλυτερη. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ataskEnydr.htm ------------------------- Συμφωνώ, 10mm τζάμι να ήταν σε βιτρίνα λίγο δύσκολο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 08-05-10 στις 22:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |