|
|
||||
|
||||
![]()
Τα killifish χρειάζονται κάποιο συγκεκριμένο υπόστρωμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εκανες πολυ καλη επιλογη ! να σου ζησουν, ειναι καταπληκτικα ψαρακια !
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγά τα μαζεύουν / αποθηκεύουν μέσα σε τύρφη, κατά τα άλλα δε νομίζω υπάρχει κάποιος περιορισμός...
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Μη λες πάντα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα όσα λες (Σωκράτης) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gmanes : 07-05-10 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ποπο γιωργο μου ελεγες οτι φαινοντουσαν χρωματα αλλα δε το περιμενα τοσο..!
μπραβο.. ![]() τωρα περιμενω τα δικα μου για το 40λιτρο και ελπιζω ολα να πανε καλα και να εχω τις επιτυχιες σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενω και εγω αυγα killifish! Θα τα βαλω στο 15Lit για αρχη και οταν μεγαλωσουν θα τα βαλω στο 60lit μαζι με guppies. Καλα θα κανω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το μεγάλωμα είναι οκ το 15λιτρο, αν τα βάλεις όμως με τα guppies θα εχουν πρόβλημα. Επίσης δε μπορείς να τα βάλεις μαζί με red cherry, γιατί πολύ απλά θα τις φάνε...
|
||||
|
||||
![]()
Να σε ρωτησω κατι ακομα? οταν βαλω τα αυγά στο νερο που είναι ετοιμα ποσο χρονο χρειαζονται να βγουν απο το αυγό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 1-2 ώρες άρχισαν να σκάνε τα πρώτα, και τα τελευταία βγήκαν καμιά 30αριά ώρες μετά. Περισσότερο δε τα άφησα, έτσι κι αλλιώς είχαν εκολαφτεί τα περισσότερα...
Και ένα μικρό φωτογραφικό update, σήμερα που παρέλαβα και τα macro φίλτρα... Οι αρσενικοί: ![]() ![]() ![]() Και μια κούκλα ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Video με τα χρυσοψαρα στο 25Χ | aginor | Χρυσόψαρα | 23 | 10-03-10 17:48 |
endlers με killi fish | potami | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-10 18:48 |
Killi με περιεργο πρηξιμο. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 24-01-06 20:58 |