|
|
||||
|
||||
![]()
Απο μονομαχογυαλα σε Ελληνικο βιοτοπικο??
![]() ![]() Αφου τα ειδα και μ αρεσε!!!! Εκτος αν εννοεις κατι αλλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου αρέσει που έχεις ένα nanoreef και μαθαίνεις (μαθαίνω και εγώ από εκεί) και τώρα ένα άλλο για να κάνει support στο nano.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω αλλο νομιζα!! Ο τροπος που απο μονομαχοενυδριο που σκευτομουν αρχικα, κατεληξα σε αμφιποδα...!! Εψαξα αρκετα για αυτα και ειναι χαρμα!!! Πολοι χομπιστες τα βαζουν σε ριφακια για να περιοριζουν τις αλγες και λενε(και βλεπω και εγω) πως ειναι λιχουδια για πολλα ψαρια(επισης τα μικρα τους τα θεριζουν οι μανδαρινοι!!!) ομως μπορει να φανε τους γονους των ψαριων. το εντυπωσιακο με αυτα ειναι οτι δεν εχουν ιδιετερο προβλημα με τις αλλαγες αλατοτητας υφαλμυρο(που τα εχω τωρα) και αλμυρο τους κανει το ιδιο...!! Δεν ελεγε πουθενα για γλυκο νερο ισως δοκιμασω καποια στιγμη με καμια 10 αρια να δω!! Οσο για την υποστηρηξη, οταν βαλω και το delaisi η tripteronotus, τα οποια εχουν παρομοια διαιτα με τους μανδαρινους(μονο που μπορουν να τραφουν και με μεγαλυτερη λεια), θα μου λυσουν τα χερια!!! Ηδη συμβαινει αυτο με την ανεμονη!! Ισως ειναι νωρις ακομη να το προτεινω σαν ζωντανη τροφη αλλα μια μικρη γυαλα με καμια 20αρια απο αυτα θα σας κανει να γελασετε με την ατσουμπαλια τους και την περιεργη συμπεριφορα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι τα ταϊζεις;
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ενδιαφερον, συγχαρητηρια...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γαριδοτροφη, φλακες, μασουλανε και τα ξυλακια που ειναι μεσα, τρογονται και μεταξυ τους καμια φορα!! Μια μερα εριξα μια κροκετουλα απο ξηρα τροφη για γατες και την εξαφανισαν!! Νομιζω οτι τρωνε τα παντα!!!
Ευχαριστω!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελληνικά killifish | pokou | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 27 | 15-09-14 19:03 |
ελληνικό site για ερπετά? | frits | Ιστοσελίδες στο Internet | 3 | 02-04-10 12:17 |
Ελληνικά Φυτά | Ηλίας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-03-09 21:53 |
Greeklish -----> Ελληνικά | Steve | Greek Aquarist's Boards | 4 | 06-06-08 12:50 |