|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά τα λέτε, αλλα πιστεύετε οτι δεν αγαπώ τα ψάρια ? Πραγματικά ποιό θετικό σχόλιο δεν άκουσα ? Ναι προσπαθώ να σας επιβάλλω να με ακούσετε γιατι ζητώ συμβουλές για την φιλίξενία νούραρου με ψάρια. Δεν είναι κακό αν δεν ξέρετε να μου απαντήσετε.
Σας παρακαλώ πολύ όμως ... διαβάστε με !! Δεν κοιτάω τι κανουν οι άλλοι αλλά ούτε και με ενδιαφέρει αν εχουν ενυδρεια ή δεξαμενές με λιγότερα λίτρα από όσα εγώ. Αυτό το σωστό ζητάω και απο σας ------------------------- Λυπάμαι πολύ που σου απάντησα έτσι thanasisg, δεν έχω κάτι μαζί σου. Τι θα έκανες εσύ στην θέση μου αν το άτυχο ψαράκι ήταν του παιδιού σου. Συμβουλές ζητάω, αν ήξερα δεν θα ρωτούσα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Aris50 : 06-05-10 στις 10:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμβουλές νομίζω σου δόθηκαν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
θα εξηγουσα στο παιδι οτι το ψαρι δεν ειναι σωστο να ειναι εκει μεσα και θα το χαριζα . |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως βρε ¶ρη μου κάνει εντύπωση...με τόσα χρόνια εμπειρία στο πιο απαιτητικό μέρος του χόμπυ,το θαλασσινό, και κάνεις μια συζήτηση που ακόμα και ένας αρχάριος νεαρός δεν θα την έκανε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλε αν το ψαρακι ηταν του γιου
μου κ εγω ημουν ασχετος με το χομπι, πολυ πιθανο να εκανα οτι κ εσυ. αν ομως ειχα πειρα κ γνωσεις κ γλυκου κ αλμυρου οπως λες θα ημουν αδικεολογιτος; απο το φιλτρο που εβαλες να τρεξει μεχρι την ψαρωσυνθεση εισαι λαθος, λαθος που στιχισε ενα κοι... |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε, θελω να πω κατι για το κοι....
το κοι δεν αυτοκτονησε οπως ειπες... ηταν τοσο στριμωγμενο και τοσο στρεσαρισμενο στο ενυδρειο που πηδιξε νομιζοντας πως θα βρει κατι καλλητερο... δεν εχει την νοημοσυνη οτι εξω απο το ενυδρειο δεν εχει νερο... γενικα τα κοι δεν πηδανε εξω απο το νερο οταν ειναι καλα... αλλιως ολοι μας θα βρισκαμε τα κοι μας εξω απο τις λιμνες.... λυπαμε πολυ για το καιμενο το κοι....
|
|||
|
|||
![]()
Λυπάμαι πολύ Κλεόβουλε που υπήρξα ένας ... αρχάριος παππούς. kosta panta με το να μου κάνεις επίθεση ((απο το φιλτρο που εβαλες να τρεξει μεχρι
την ψαρωσυνθεση εισαι λαθος)) με λόγια του αέρα δεν θα τα καταφέρω. Ωραία δεν ξέρω το αντικείμενο. Παραδέχομαι ότι ναι είμαι λάθος και λοιπόν ? Είμαι ανάμεσά σας και ζητάω βοήθεια. Δώστε μου στοιχεία. Να βάλλω χαλίκι κάτω η όχι ? Το φίλτρό δεν θα έπρεπε να έχει κάτι βιολογικό ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Κοιτα να σωσεις τα ψαρια σου και η διακοσμηση ειναι σε δευτερη μοιρα!! Το φιλτρο πρεπει να εχει βιολογικα υλικα! Μετρησεις εχεις κανει??
|
||||
|
||||
![]()
Με τα ενυδρεία που έχεις είμαι σίγουρος ότι αγαπάς τα ψάρια. Και αυτό κάνει ακόμα πιο δυσάρεστο το ότι δεν άκουσες τις συμβουλές που σου δόθηκαν.
Θετικό σχόλιο δεν άκουσες γιατί πιστεύω ότι δεν υπήρχε τίποτα θετικό στο εγχειρημά σου!! Πρόσφατα χρειάστηκε να φιλοξενήσω στο ενυδρείο μου, για μια εβδομάδα, καμιά 15 neon ενός φίλου μου. Δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμα έριξε ο πιτσιρικάς όταν τα δώσαμε πίσω (του άρεσαν πολύ τα χρώματα). Του εξήγησα ότι δεν μπορούσαμε στο ενυδρείο μας να έχουμε και τα δικά μας ψαράκια και του φίλου μου γιατί ήταν πάρα πολλά και κάποια στιγμή θα πέθαιναν. Και επειδή ο γιός μου έχει υποστεί το σοκ (για ένα παιδάκι 3,5 ετών ο θάνατος είναι ένα σοκ) νεκρού ψαριού, έδειξε ότι το κατάλαβε. Εϊναι ευκολότερο να πεις στο παιδί σου ότι το ψάρι πέθανε και να του εξηγήσεις ότι αυτό έγινε γιατί ασφυκτιούσε σε τόσο λίγο χώρο? Πάντα φιλικά, Θανάσης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γειά σας απο εμένα! Νέος με τρελή όρεξη και πιθανό πρόβλημα | Synthercat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-01-09 20:24 |
Νέα άτομα στη παρέα ! | Perazzi | Φωτογραφίες μελών | 10 | 19-12-08 00:24 |
Τρελή Περιστροφη.. | torto | Malawi | 1 | 28-01-05 14:34 |