|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το καταλαβα γι αυτο και τα απομακρυνα γιατι προφανως δεν μπορουσαν να συμβιωσουν(μειναν μονο 4)...ετσι ειναι η φυση δεν τα κατηγορω...δεν ηθελα να τα αποχωριστω αλλα στο ενυδρειο μου(100 λιτρα)δεν γινοταν αλλιως...
με τα μικρα τωρα εχω βαλει μικρα ζεβρακια λες να καταφερω να τα κρατησω ολα μαζι? προσφατα σε μια παρουσιαση ενα παιδι ειχε 8 κριμπενσις με ζεβρακια και μου πε οτι ολα παν καλα... |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι η πρώτη τους γέννα και πράγματι έχουμε μικροαπώλειες. Πάντως έχουνε μείνει πολλά μικρά ακόμη...Όσα γλυτώσουν θα κάνουν κάποιους "θετούς γονείς" ευτιχισμένους. Όσα δε γλυτώσουν θα κάνουν τους βιολογικούς γονείς ευτιχισμένους + χορτάτους. ¶ρα όλοι ευχαριστημένοι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο για την γεννα
αυτο που μου κανει εντυπωση σε ολα τα θεματα που αφορουν την γεννα των κριμπ , ειναι οτι κανεις μεχρι τωρα δεν εχει αναφερει την πολυ ωραια επιδειξη των ψαριων (ειδικα της θυληκης ) πριν απο το ζευγαρωμα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννες, γέννες, γέννες | bokostas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 60 | 24-08-10 06:35 |
Τι φταίει στις γέννες? | cristiniw | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 30 | 04-05-10 22:29 |
Γέννες guppies | giorgio | Ζωοτόκα | 0 | 20-05-07 09:11 |
Τέσσερις γέννες σε μία μέρα είναι πολλές ?? | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 31-01-06 23:50 |
Συχνές γέννες γαρίδων | manosdr | Γαρίδες -€“ Καρκινοειδή | 1 | 06-12-04 10:59 |