|
|
||||
|
||||
![]() Τι εννοείς ακριβώς; Με μπουκάλα; Με μαγιά; Κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω; Γιατί DIY μπουκάλα δεν έχω ξανακούσει! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι έχετε δίκιο δεν το είπα σωστά απλά αντί να πάρω ολοκληρομένο σύστημα Co2 απο πετσόπ θα το πάρω κομάτι κομάτι που μου έρχεται πιο φτηνό γιατί δεν συμφέρει απο πέτσοπ.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις ομως να παραγγειλεις και απο εξωτερικο (πακετο τα εξης :μανομετρα,ηλεκτροβανα,πεχα κοντρολερ,διαχυτηρα) και να αγορασεις απο ενα μαγαζι με πυροσβεστικα ειδη την μπουκαλα σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις θα ψάξω και στο ιντερνετ μήπως βρώ, αλλά θα έχω πρόβλημα αν βάλω και καμία αερόπετρα για εφέ μέσα στο ενυδρείο παράλληλα με το Co2 ????
|
|
||||
|
||||
![]()
θα διωχνει το co2 και αφου θα ειναι για εφε δεν την χρειαζεσαι..εκτος φυσικα αν σου αρεσει..διαλεγεις και παιρνεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία οπότε την ξεχνάω την αερόπετρα, Ευχαριστώ.
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αεραντλία !!! | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-04-10 14:17 |
Αεραντλία! | Perazzi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-01-09 03:03 |
Αεραντλία;;; | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 21-11-07 15:57 |
αεραντλία | liana | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-07-07 17:23 |
Αεραντλία 12V? υπάρχει? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 23-01-07 12:26 |