|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις να ειμαι πολυ σχετικος ακομη, πιστευω οτι το κιτρινισμα οφειλεται σε ελειψη καλιου. Περιμενε ομως να φανει και καποιος πιο ειδικος. Δυστυχως και γω σε αναλογη φαση ειμαι και ψαχνομαι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρα εχουμε καλιο. nytrogen και σαλιγκαρακια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κιτρινισμα ήταν το πρώτο σύμπτωμα και τα νο3 είναι οκ τότε είναι έλλειψη σιδήρου.η έλλειψη καλίου αρχικά δημιουργεί τρύπες στα φύλλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κιτρινισμα αποτι εχω δει. και σε ορισμενα σημεια μαυρες κιλιδες σαν σαπισμα..
2 με 3 φιλαρακια εχουν και κανα 2 τρυπες. τα φυλα του polysperma οσο πιο ψηλα ειναι. τοσο πιο υγειη φαινονται. οσο παμε κατω ειναι χαλια. αμα τα κλαδεψω και κρατησω το καλο κοματι τους. και αρχισω παλι ετσι? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS βοηθεια πεθαινουν | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 13-09-09 16:02 |
ΤΑ GRINDAL ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 11-04-09 06:21 |
S.OS-τι γινεtαι και πεθαινουν!!!! | rockxk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 24-05-07 07:04 |
Sos - Ψαρια Πεθαινουν | ψαρια και ψαρια | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 15-11-06 12:58 |
γιατι πεθαινουν οι katalafilies? | nick tsel | Κοράλλια | 4 | 06-12-04 14:49 |