|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη να σταματησω το JBL και να αρχισω να ριχνω seachem με βαση τις οδηγιες του?
|
|
|||
|
|||
![]()
-μετρησεις σε NO3 εχεις?
Το οτι το κερατοφυλλο "τα επαιξε" ειναι μαλλον απο ελλειψη σε νιτρικα. Το ιδιο και για τη μικρη αναπτυξη της πολυσπερμα. ![]() Κανε τεστ (ΝΟ3) και αν δεις οτι εισαι χαμηλα θα αναγκαστης να παρεις και ενα Seachem Nitrogen...
|
||||
|
||||
![]()
εγινε ρε bro..
με την αλγη τελικα εχει κανεις καμια ιδεα? τι να κανω? τισ κλασικες πατεντες με τα πανια που δεν περναει καθολου φως και τα συναφι? ειναι αυτη η σιχαμενη πρασινη γλυτσα η οποια εχει καλυψει το ενα μοπανι ολοκληρο και αρχιζει και με τα τζαμια τωρα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
H γνώμη μου σταμάτησε να βάζεις σιδηρο δημιουργεί άλγες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις να ειμαι πολυ σχετικος ακομη, πιστευω οτι το κιτρινισμα οφειλεται σε ελειψη καλιου. Περιμενε ομως να φανει και καποιος πιο ειδικος. Δυστυχως και γω σε αναλογη φαση ειμαι και ψαχνομαι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αρα εχουμε καλιο. nytrogen και σαλιγκαρακια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS βοηθεια πεθαινουν | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 13-09-09 16:02 |
ΤΑ GRINDAL ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 11-04-09 06:21 |
S.OS-τι γινεtαι και πεθαινουν!!!! | rockxk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 24-05-07 07:04 |
Sos - Ψαρια Πεθαινουν | ψαρια και ψαρια | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 15-11-06 12:58 |
γιατι πεθαινουν οι katalafilies? | nick tsel | Κοράλλια | 4 | 06-12-04 14:49 |