|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα περιμενεις σοβαρη απαντηση σε αυτη την ερωτηση?? Εγω ακομα να καταλαβω τι εννοεις.Παντως αν διαβαζες το λινκ που σου εστειλα απο το site tsamisaquarium,gr θα εβλεπες οτι τα guppy αναπαραγονται πολυ ευκολα αρκει να εχεις καλη αναλογια αρσενικων - θυληκων.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μα καλα δεν καταλαβαινεις τι λεω?Αν ειναι ωριμος για να κανει αναπαραγωγη ρωταω.Το συγκεκριμενο λινκ το εχω διαβασει απλως ρωτησα για θερμοκρασια μηπως ειναι υπερβοληκη αλλα οκ |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλαρωσε λιγακι φιλε μου..Να βοηθησω προσπαθω.Θεωρω πως απαντηση στην ερωτηση σου δεν υπαρχει. Απο που περιμενεις να καταλαβουμε αν το αρσενικο ειναι ετοιμο για αναπαραγωγη??Βαλε και τις θυληκες στο ενυδρειο και θα ζευγαρωσουν οταν ειναι ετοιμα..
|
||||
|
||||
![]()
τι το πέρασες τον γκαπίνο, ταύρο???
![]() ![]() ![]() ![]() κι αν δεν είναι έτοιμος τώρα θα είναι σε λίγες μέρες οπότε μην αγχώνεσαι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγγνωμη αν παραφερθηκα αλλα νομιζα πως μονο αν βγαλει χρωμα η ουρα τους μπορουν να κανουν αναπαραγωγη.Την παρασκευη περνω και τις θηλικες ------------------------- Α και κατι αλλο.Εχω εσωτερικο φιλτρο.Μπορει να ειναι και μεσα στο νερο η τρυπα που βγαζει το νερο? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tirogalos : 05-05-10 στις 12:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλύτερα να την έχεις στην επιφάνεια ώστε να αναταράζεται το νερό και να οξυγονώνεται καλύτερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Oκ ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και μεσα μπορεις να το εχεις
η να κοιταει επιφανεια η να βαλεις το σωλινακι του που εχουν τα περισοτερα να τραβαει αερα και να οξυγονονεις το νερο σου ------------------------- παντωσ το ενυδρειο ειναι πολυ χρωματιστο εμενα πρωσοπικα δε μου αρεσει δοκιμασε ποιο φυσικα χρωματα και αρκετα φυτα για να σου δειξουν και τα ψαρια την ομορφια τους
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-05-10 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξερει κανεις τι σαλινγκαρος ειναι αυτος εδω ο μπομπιρας? | Singha | Σαλιγκάρια | 2 | 21-03-10 20:47 |
κανει αυτος ο βραχος? | stavaigi | Θαλάσσια Βιολογία | 16 | 20-02-09 01:54 |
αυτος πως το κανει; | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-10-07 20:47 |
τι οργανισμος ειναι αυτος? | Vasilis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 18-05-05 16:27 |