|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ.. γενικα οι μονομαχοι θελουν αλκαλικο περιβαλλον ε? καμμια προτινομενη τροφη? και για το μικρο ενυδρειο τι θερμαστρα και φιλτρο μου προτεινετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κολλησες με την θερμαστρα. Καλως ορισες κανε τα υπολοιπα και θα σου πουνε και για τον θερμοστατη οχι θερμαστρα [μονο μπουρια εμεινε να δουμε στα ενιδρυα].
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης οι μονομάχοι θέλουν όξινο και όχι αλκαλικό νερό.θερμοστάτη πάρε έναν 50άρι για να τον βάλεις μετά στο μεγαλύτερο ενυδρείο που θα μπει όπως λες ο μονομάχος.φίλτρο μην πάρεις πολύ δυνατό μιας και δεν είναι πολύ καλοί κολυμβητές(πλην λίγων ειδών)
|
|||
|
|||
![]()
αρα το νερο της βρυσης ειναι οκ για εναν μονομαχο? θερμοστατησ και φιλτρο ποσο θα μου κοστισουν περιπου?
|
|
||||
|
||||
![]()
το νερο της βρυσης ειναι σχεδον σε ολη την ελλαδα αλκαλικο...
|
|||
|
|||
![]()
Πως το κάνω καταλληλο για μονομαχο?
|
|
||||
|
||||
![]()
με μια αναζητηση δες για για χρηση αντισροφης οσμωσης, μειξη με απιονισμενο...και τυρφη
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να πούμε πάντως και του στραβού το δίκιο, ο όρος "θερμάστρα" είναι πιο σωστός από τον όρο "θερμοστάτης"!!! Ο θερμοστάτης περιέχεται στην θερμάστρα και αναλαμβάνει να την αναβοσβήνει ανάλογα με την θερμοκρασία. Ίσως ο πιο σωστός (και εύηχος) όρος είναι θερμαντήρας!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παντως για να πουμε του στραβου το δικιο θερμαστρα / θερμοστατη / θερμαντηρα δεν θελεις αμεσα σε 5 μηνες το ξανα βλεπεις το θεμα
|
|
|||
|
|||
![]()
αρα να μην την βαλω αυριο που θα εχω το ενυδρειο?
------------------------- ο πατερας μου δουλευει στην ΕΥΔΑΠ..η επισημη μετρηση του Ph του νερου ειναι 5,5 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spitogatos13 : 06-05-10 στις 13:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
5,5 ????????? για μετρα και στο σπιτι σου και εαν ειναι και εκει 5,5 τι να πω εισαι περιπτωση σαν περιοχη
|
|
|||
|
|||
![]()
Η τροφη του ψαριου ειναι αυτη την παρουσα στιγμη http://www.dajanapet.cz/produkty/eng...-1/tropi-gran/ καμμια γνωμη?
------------------------- για ποσο ηξερες εσυ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spitogatos13 : 06-05-10 στις 13:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πανω απο 7 εχει μεσο ορο η ελλαδα εαν δεν κανω λαθος
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η betta της hikari ειναι πολυ καλη...αλλα καλο ειναι να δινεις και αποξηραμενα bloodworms...αν δινεις ΚΑΙ κατεψυγμενα ακομη καλυτερα... τον μικροτερο θερμοστατη που μπορεις να βρεις.. φιλτρα θα βρεις πολλα για μικρα ενυδρεια...ομως να κανεις καποια πατεντα να μειωσεις τη ροη γιατι δεν αγαπουν τη δυνατη ροη τα ψαρια αυτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
νέος στο χόμπι ψάχνει για συμβουλές | gemini_str | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 04-06-04 00:05 |
Νέος | ΓΙΩΡΓΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-04-04 11:53 |