|
||||
|
||||
![]()
όπως ανέφερα και πριν δεν έχω θέμα στο να περιμένω..όσο για κρυψώνες που αναφέρεις θέλω να πιστεύω πως οι δύο σπηλιές που θα τοποθετηθούν μέσα μαζί με το ξύλο θα τους αρέσει αρκετά.Σε ότι αφορά τις μεταβολές στο νερό και στις υπόλοιπες παραμέτρους έχω πίστεψε με τη διάθεση να το κάνω με όλη μου την καρδιά....με σκοπό να έχω τέτοιους κάτοικους μέσα στο ενυδρείο μου..με λίγα λόγια θα προσπαθήσω να τους προσφέρω το καλύτερο δυνατό για αυτά
------------------------- σε ότι αφορά το υπόστρωμα θα ήταν προτιμότερο να το άλλαζε σε άμμο ή κάποιο άλλο είδος??????
".....H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!...." ".....Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες.....Albert Einstein" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Spike : 04-05-10 στις 10:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
kribensis spieces tank 54lt | lousfakos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης | 12 | 09-09-08 23:44 |
Tanganyika 54lt!!! | ΕΛΒΙΡΑ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 19-05-08 12:29 |
Άλλη μια προσπάθεια!! | aggeliki_k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-05-08 21:43 |
ψαρια για 54lt | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 22-02-08 11:11 |
Προσπάθεια Νο 2 | chrisx | Δίσκοι | 14 | 29-03-07 21:06 |