|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη...
οπότε πάω σε 10άρι και κόντρες πάνω κάτω. απλά με 8άρι τζάμι θα ήταν αρκετά πιο φθηνό αλλά δεν ήξερα αν θα είναι ασφαλές... ------------------------- μήπως κάποιος πιστεύει ότι και με 8άρι δεν θα έχω πρόβλημα??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 03-05-10 στις 21:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μην βιαζεσαι.Κατσε,θα το δουν και τα αλλα παιδια που γνωριζουν περισσοτερα.Παντως αν θα το εκανα εγω θα το εκανα με 10αρι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατι μέσα στην εβδομάδα σκέφτομαι να το αρχίσω... |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μία ματιά σ' αυτό.
http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium Δεν αναφέρει βέβαια για κόντρες, αλλά από όσο έχω διαβάσει σ' αυτό το forum οι έμπειροι συνιστούν κόντρες για τέτοια μήκη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Δηλαδή μπορεί να γίνει και με 6άρι?? βέβαια κόντρες θα μπούν σίγουρα πάνω και κάτω... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 03-05-10 στις 22:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για μενα μην το επιχειρησεις με 6αρι.Το δικο μου να φανταστεις 120λιτρα με 1 μετρο μηκος εχει 8αρι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά απ'ότι ξέρω, το πιο σημαντικό για το πάχος του τζαμιού είναι το ύψος...
Οπότε με 40cm ύψος δέν πιστεύω να έχω πρόβλημα με 6mm τζάμι. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεξε το Safety Factor. Το site προτείνει SF γύρω στο 3.8. Μήπως το 6άρι σου το βγάζει με SF 2.5;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως τελικά δέν είναι ανάγκη τόσο χοντρά τζάμια? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |