|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός ο χαλβάς!!!!
![]() Της θείας μου τα έφαγαν τα φυτά,και ήταν 3 από αυτά ανουμπίες,δεν θέλω να σε μπερδέψω απλά στο λέω...βέβαια το ένα χρυσόψαρο της θείας μου είναι τέρας!!!γύρω στα 15-20 εκατοστά..οπότε μπορεί να φταίει το μέγεθος και η ακόρεστη όρεξη. καλή επιτυχία με τα ψαράκια σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά να εκφράσω και εγώ τις απόψεις μου για το θέμα
![]() Έχω το ενυδρείο μου περίπου 5 μήνες, έχω βάλει μέσα ότι φυτά μπορείς να σκεφτείς (ανούμπιες, βαλισνέριες, πιστιά, λίγες ντοματιές, μπακόπες, μικροσόριουμ κ.α ) και το μόνο που λιανίζουν στην κυριολεξία είναι........ η φακή ![]() Μέγα μυστήριο αυτά τα ψάρια μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις φακη....που ειναι "μπουκιστες"..χαζα ειναι να πασχιζουν να κοψουν τα αλλα φυτα?
χρυσοψαρα ειναι...δεν αιναι βλακες... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν με τα χρυσόψαρα μπορούν να ζήσουν πολλά φυτά ...
σου γράφω μία μικρή λίστα: Anubias barteri var.nana Egeria Densa Limnophilla Sessilisflora Microsorum Pteropus Hygrophila Polysperma Hygrophila Polysperma Sunset (Rosanervig) Ludwigia Repens Ludwigia Glandulosa Cryptocorine Wendtii 'Mi Oya' Echinodorus 'Rubin' Pogostemon Helferi (λίγο δύσκολο, το μασουλάνε, θέλει διοξείδιο) Cabomba Caroliniana (λίγο δύσκολο, το μασουλάνε, θέλει διοξείδιο) Bacopa Caroliniana Ceratophyllum Demersum 'Foxtail' Aponogeton Crispus Vallisneria (την μασουλάνε) και πολλά άλλα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο με χρυσόψαρα !!! | parpdim | Χρυσόψαρα | 3 | 31-01-10 19:04 |
Ενυδρείο για Χρυσόψαρα! | aggelospgr2010 | Χρυσόψαρα | 11 | 23-01-10 14:19 |
Φυτά και χρυσόψαρα... | ThDam | Χρυσόψαρα | 4 | 14-02-05 10:13 |
Χρυσόψαρα και φυτά. | ThDam | Χρυσόψαρα | 2 | 18-10-04 02:00 |
Φυτά για χρυσόψαρα??? | giannis1976 | Χρυσόψαρα | 2 | 14-02-04 03:16 |