|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου φανηκαν και τα δυο θηλυκα. τα αρσενικα δεν εχουν τα κοκκινα στιγματα στην κοιλια. μου φαινεται, αν και δε φαινεται καλα, πως και τα δυο εχουν. αν κανω λαθος τοτε απλα τα αλλαζουν μερος στο ενυδρειο και μετα σταματουν μαλλον να τα φροντιζουν επειδη ειναι πολυ νεαρα ακομα. σε λιγο καιρο σιγουρα θα δεις ψαρακια. η μαλλον ουριτσες εξω απο τα αυγα και μετα απο 5-6 μερες θα αρχισουν να κολυμπουν.
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά σίγουρα έχουν και τα δύο κόκκινα στίγματα! μου είπαν οτι και τα 2 φύλλα έχουν!
Μου ξεχώρισαν τον αρσενικό επειδή είχε μυτερά και μακριά πάνω και κάτω πτερύγια! Στην αρχή τσακονόντουσαν και στη συνέχεια σταμάτησαν και πήγαιναν μαζί σκάβανε κάνανε αυγά και λέω είναι ζευγάρι! Τι να πώ! ανέβασα την θερμοκρασία και βλέπουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα ειναι και τα δυο θηλυκα
προσεξε τη δευτερη φωτο στη σελιδα http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ofasciatus.htm
|
|||
|
|||
![]()
Το έχω δεί αυτό!
Αλλά θα κάνανε ρε παιδιά ζευγάρι? αν δεν ήταν δεν θα τσακονόντουσαν? θα ξεχωρίζονταν μεταξύ τους πιστεύω! Να πάω να γυρίσω το ένα(το μικρότερο) να πάρω έναν μεγάλο αρσενικό χωρίς στίγματα? τί να κάνω? σε 120λίτρα έχω τα δύο τους! |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι και τα δυο θηλυκα οπως και να εχει. εμενα το αρσενικο ας πουμε δεν εχει τα κοκκινα στιγματα. τωρα τι να σου πω. εισαι και δυσπιστος. κανε οπως θες αλλα μην περιμενεις να εκκολαυθουν τα αυγα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάρε έναν αρσενικό και σε λίγο το 120άρι θα γεμίσει μικρά.Είναι καλοί γονείς και "κουνέλια" ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα τον πιστεύω τον Aber! Απλά για τα ψάρια παραξενεύομαι!
Να πάρω έναν αρσενικό και να αφήσω τις 2 θυληκές ή να γυρίσω την μία? |
|
||||
|
||||
![]()
καλο θα ηταν να γυρισεις τη μια αλλιως το ζευγαρι θα τη σκοτωσει.
|
|||
|
|||
![]()
Κρατας τη μια θηλυκια και επιστρεφεις την αλλη ωστε να παρεις εναν αρσενικο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγά απο....? | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-04-09 16:57 |
αυγά; | lion | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-11-08 09:13 |
Αυγά!! | gaslan | Δίσκοι | 14 | 25-07-07 20:42 |
Έχω αυγά? | panosaat | Αναπαραγωγή | 10 | 24-05-07 14:46 |
Βγαίνουν τα άλατα με κεζάπ; | KIRKMAN | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-04-06 01:08 |