|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω φυτέψει από το μπλε αιγυπτιακό νούφαρο από σπόρους. Είναι και αυτό μια δοκιμή που κάνω για πρώτη φορά.
Το κακό με αυτά τα νούφαρα είναι ότι τον χειμώνα πρέπει να τα βγάζεις από την λίμνη αν η θερμοκρασία πέφτει πολύ. |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω στη λίμνη 3 χρόνια τώρα χωρίς πρόβλημα. Έχει πετάξει και φέτος φυλλαράκια πάντως, αν και οι συνθήκες στην μικρή μου λιμνούλα δεν ήταν και οι ιδανικότατες για το εν λόγω φυτό. Τώρα βέβαια με την μεγάλη λίμνη, δεν ξέρω πως να διαχειριστώ το θέμα των νουφάρων, μιας και τα μεγάλα ΚΟΙ αρέσκονται στο να κομματιάζουν τα νέα φύλλα. Το σκέφτομαι....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 03-05-10 στις 12:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εάν η θερμοκρασία δεν πέσει κάτω από 4 βαθμούς θα είναι εντάξει. Αλλά είναι και αυτό ρίσκο να αφήσεις τους βολβούς.
Από πληροφορίες που έχω οι σπόροι χρειάζονται 2-3 βδομάδες να σκάσουν μύτη. |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=yiannossavva;442337]Εάν η θερμοκρασία δεν πέσει κάτω από 4 βαθμούς θα είναι εντάξει. Αλλά είναι και αυτό ρίσκο να αφήσεις τους βολβούς.
Από πληροφορίες που έχω οι σπόροι χρειάζονται 2-3 βδομάδες να σκάσουν μύτη.[/QUOTE εγω τους εχω 1 μηνα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ραδιόφωνο παίζει το "Η Στέλλα η Σμυρνιά"... ![]() ![]() ![]() Πάντως παιδιά, εύχομαι να μη μας μείνει και εμάς η ρετσινιά του μπλε νούφαρου. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=apostolis veroia;442349]
Παράθεση:
Πως τους φύτεψες? Για δώσε λεπτομέρειες να δούμε τη πήγε στραβά?....Παρόλο που το ποιο πιθανόν είναι οι σπόροι να μην ήταν καλοί. ------------------------- Θα μετατρέψω το φίλτρο μου για να δουλεύει έτσι http://www.youtube.com/watch?v=ZtgajS8ayFg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 03-05-10 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά είδα αυτά τα έπιπλα κήπου και τρελάθηκα.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σου ειπα οτι μου αρεσουν παρα πολυ!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |