|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!!!!....εχω ενα ενυδρειο με δυο χρυσοψαρα......ειχα βαλει annubias k vallisneria....μονο οι annubias επεζησαν...οποτε καταλαβαινεις.....
------------------------- +1 για τον krisos... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη modatso82 : 02-05-10 στις 15:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και το microsorium pteropus θα επιζησει.
|
||||
|
||||
![]()
.......και τα πλαστικά χα,χα,χα
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός ο χαλβάς!!!!
![]() Της θείας μου τα έφαγαν τα φυτά,και ήταν 3 από αυτά ανουμπίες,δεν θέλω να σε μπερδέψω απλά στο λέω...βέβαια το ένα χρυσόψαρο της θείας μου είναι τέρας!!!γύρω στα 15-20 εκατοστά..οπότε μπορεί να φταίει το μέγεθος και η ακόρεστη όρεξη. καλή επιτυχία με τα ψαράκια σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά να εκφράσω και εγώ τις απόψεις μου για το θέμα
![]() Έχω το ενυδρείο μου περίπου 5 μήνες, έχω βάλει μέσα ότι φυτά μπορείς να σκεφτείς (ανούμπιες, βαλισνέριες, πιστιά, λίγες ντοματιές, μπακόπες, μικροσόριουμ κ.α ) και το μόνο που λιανίζουν στην κυριολεξία είναι........ η φακή ![]() Μέγα μυστήριο αυτά τα ψάρια μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μονο τα δικα μου ειναι "εκπαιδευμενα" και δεν πειραζουν τιποτα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι ποιο λαιμαργα με τα φυτά απο ότι αυτά με τις διπλες ουρές και τα στρογγυλα σώματα.Αλλά ούτε και αυτό είναι απολυτο.Θυμάμε πως όταν εβαζα οραντα σε ενυδρειο με βαλισνέριες δεν εμενε τίποτε.Τώρα τελευταία με τα ranchu που έχω δεν αγγίζετε τίποτε. Για πες μας maneni την δική σου εμπειρία; Να μην παραλείψω να ευχαριστήσω τον Τηλέμαχο για την λίστα των φυτών που μας κατέγραψε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο με χρυσόψαρα !!! | parpdim | Χρυσόψαρα | 3 | 31-01-10 19:04 |
Ενυδρείο για Χρυσόψαρα! | aggelospgr2010 | Χρυσόψαρα | 11 | 23-01-10 14:19 |
Φυτά και χρυσόψαρα... | ThDam | Χρυσόψαρα | 4 | 14-02-05 10:13 |
Χρυσόψαρα και φυτά. | ThDam | Χρυσόψαρα | 2 | 18-10-04 02:00 |
Φυτά για χρυσόψαρα??? | giannis1976 | Χρυσόψαρα | 2 | 14-02-04 03:16 |