Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bouldoza
τελικά αυτο που θα κάνω είναι να τα κρατήσω όλα και να πάρω ένα μεγαλύτερο ενυδρείο για τα χρυσόψαρα. 80-100 λίτρα είναι καλά? Τι τιμές παίζουν? Εχει κανείς να προτείνει μαγαζί (site η οτιδήποτε)? Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση γιατί χθες πήρα τα ψαράκια και ελπίζω να προλάβω να τα σώσω 
|
Μέχρι τότε, θα βοηθούσαν οι αλλαγές νερού, ώστε να κρατάς όσο το δυνατόν χαμηλότερα τα επίπεδα αμμωνίας και νιτρωδών. Εννοείται βέβαια ότι έχεις αντιχλώριο....έχεις?
Τάιζε πολύ, πολύ λίγο. Καλύτερα νηστικά και ζωντανά, παρά χορτάτα και νεκρά.
100 λίτρα είναι ότι πρέπει...ώστε να βάλεις και φυτά.
Το μπόλι έχεις καταλάβει τι είναι? Αν ναι, δημιούργησε καινούριο θέμα ζητώντας μπόλι, αναγράφοντας την περίοχή όπου προέρχεσαι. Σίγουρα κάποιος θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Αυτό κάνε το τώρα. Όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο για τα ψάρια σου.