|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε με αυτη τη λογικη σωστο δεν ειναι να μην παρουμε και μπολι απο λιμνη για τροπικο ενυδρειο?? εμενα δε μου ακουγεται τρελλο... θα χαρω να μας πεις περισσοτερα πραγματα Γιαννο για τη σκεψη σου. το οτι πολλες φορες εδωσες μπολι και δε συνεβει κατι δε σημαινει και πολλα καθως αφενος μπορει τα ψαρια σου να μην ειναι φορεις σε κατι επικινδυνο...αφετερου μπορει απλα να ηταν θεμα τυχης. δε σημαινει ομως οτι ετσι θα συμβαινει σε καθε περιπτωση.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα θα ειναι ασθενειες τροπικων. εξαλλου αν ειναι να παρεις μπολι απο καπου ρωτας και το ιστορικο του ενυδρειου....βλεπεις αν υπαρχει μια ασθενεια...αν ολα ειναι καλα οι πιθανοτητες να μεταφερεις ειναι μικρες. στα χρυσοψαρα ομως συμβαινει να μη βλεπεις ασθενεια αλλα ασθενεια να υπαρχει. εννοω οτι τα χρυσοψαρα μπορει να ειναι φορεις και να μη νοσουν..ετσι να νομιζεις οτι δεν υπαρχει προβλημα...αλλα αυτο το μικροβιο-ιος ή παρασιτο να αποδεκατησει τα τροπικα ψαρια.
|
|||
|
|||
![]()
Αν έχεις τύχη διάβαινε.
![]() Για όλα υπάρχει το ρίσκο. Μια ασθένεια μπορεί να παρουσιαστή και σε ένα νέο ενυδρείο και τα αποτελέσματα να είναι χειρότερα από ένα μπόλι από λίμνη. |
|
||||
|
||||
![]()
σαφως και η τυχη εχει το δικο της ρολο.
απλα αν πουμε "ναι" στο μπολι απο λιμνη...τοτε λεμε "ναι" και στη μειξη τροπικων και χρυσοψαρων. εγω ειμαι της "αλλης" σχολης...που δε θελει να μπερδευονται.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο ενυδρειου | μελινακι | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 21-09-07 12:39 |
στησιμο ενυδρειου για χρυσοψαρα | octania246 | Χρυσόψαρα | 4 | 30-05-07 19:01 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 03-02-03 14:08 |