|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω το χρησιμοποιω και νομιζω οτι ειναι μια χαρα για τα λιτρα και τα φυτα σου.οικονομικο και ευκολο..η φιαλη κραταει κανα 2μηνο και εχει 6 ευρω..η μεμβρανη δεν ξερω αν χαλαει καποτε αλλα και παλι πουλανε και μονο το ποτηρακι.
σε σχεση μ'ενα ολοκληρομενο συστημα παροχης co2 σιγουρα μειονεκτει(δεν ξερω κατα ποσο) αλλα για τα λεφτα του αξιζει! |
|
||||
|
||||
![]()
εδω το πουλανε 11 ευρω...μονο τη φιαλη οχι ολο το συστημα...και σε ενα μαγαζι εχει τη φιαλη 18 ευρω...
ν' αρχισω να ριχνω παλι για την αισχροκερδεια???? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
18???????????????τι λες τωρα!!
ψεματα..7 ευρω τη πηρα εγω απο το πολυ γνωστο μαγαζι της θεσνικης.petcumulus.... |
|
|||
|
|||
![]()
Για μεχρι 100 λιτρα ενυδρειο αξιζει τον κοπο ο διαχυτηρας, Αν ειναι κοντα σε εξοδο φιλτρου (να υπαρχει ροη κοντα στην μεμβρανη) κανει πολυ καλη διαχυση, και η μεμβρανη θελει απλα ενα καθαρισματακι με οδοντοβουρτσα καθε 3-4 μηνες. Τον διαχυτηρα αυτον τον ετρεχα χρονια σε μικρο φυτεμενο με πολυ καλα αποτελεσματα. Βεβαια δεν συμφερει να αλλαζεις "φιαλη" - το παιρνεις μια φορα κι οταν τελειωσει αλλάζεις με DIY.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εαν δεν θελεις να ξοδευτεις κανε με μαγια και ζαχαρη διοξειδιο και θα εισαι μια χαρα για τα λιτρα που εχεις!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() που παει να πει οτι μονο ο διαχυτηρας αξιζει στην ολη φαση |
|
||||
|
||||
![]()
Για μένα αξίζει και η μπουκάλα για τους παρακάτω λογούς
1) δεν κάνω μαγιά κάθε 3 εβδομάδες (κόστος μαγιά ζάχαρη ανά 3 εβδομάδες 1e περίπου). 2) δεν έχω φόβο να πάει το μείγμα μέσα στο νερό 3) ρυθμίζω εγώ την παροχή και είναι και σταθερή αντίθετα με την μαγιά που πέφτει η απόδοση της όσο περναει ο καιρός 4) είναι ποιο όμορφο η μπουκάλα έχει 7e και κρατεί 2 μήνες (2 μήνες = 8 εβδομάδες κόστος μαγιάς ζάχαρης για 8 εβδομάδες 2,7e) άρα διάφορα κόστους μπουκάλας 4,3e στους 2 μήνες άρα για εμένα αμελητέο ποσό τα αρνητικά 1) πρέπει να πατάς εσύ κάθε μέρα και να γεμίζεις τον διαχυτηρα 2) είναι λίγο ποιο ακριβό αυτά από εμένα |
|
||||
|
||||
![]()
ξεχασες να πεις οτι η μαγια δινει πολυ διοξειδιο ενω αυτο πολυ λιγο
![]() για οποιον το χρειαζεται φυσικα |
![]() |
Tags |
tetra co2 optimat |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tetra c02 optimat???? | antonis15 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-09-09 21:39 |
Tetra CO2 optimat | kalagio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 25-07-08 10:29 |
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ TETRA CO2 OPTIMAT | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 28-03-08 16:40 |
Γνώμες.... | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-03-08 15:21 |
TETRA CO2 OPTIMAT | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:37 |