|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με την πρωτη ευκαιρια με το καλο θα περασω μια βολτα φιλε Γιωργο!
Απλα η δουλεια μου ειναι λιγο καπως και δυσκολα μπορω να λειψω... |
|
|||
|
|||
![]()
Η ωρα του πρωτου γεμισματος ερχεται!
Το ερωτημα ειναι το εξης...εχω αποκτησει η μαλλον αυριο αποκτω και απισημα α.ο το ενυδρειο με τι νερο να το γεμισω?απο α.ο η απο βρυση??? Γενικα οι τιμες του νερου που πρεπει να κινηθουν?και γενικα εφοσων γεμισω πως πρεπει να κινηθω? |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου θα κανεις δοκιμαστικη και ακομα αργεις να βαλεις ψαρια, θα σου ελεγα να το γεμισεις με νερο βρυσης.
Οταν ερθει η ωρα να παρεις τα ψαρια σου, μαθε σε τι νερο τα εχουν και δρασε αναλογως. Αν ειναι σε σκληρο νερο (βρυσατο), θα σου προτεινα να τα βαλεις κι εσυ σε νερο βρυσης (μπορεις βεβαια να βαλεις και λιγο νερο οσμωσης, ας πουμε 80 βρυση - 20 οσμωση) και σταδιακα να μαλακωνεις ολο και περισσοτερο το νερο μεχρι να φτασεις τις τιμες στα επιθυμητα επιπεδα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες
για δισκακια μιλαμε ??? α/ο κατευθειαν αν βαλεις βρηση μεχρι να πεσει θα περασει πολυς καιρος ------------------------- οσο για τα φωτα πηρα ενα glo σαν αυτα που σου βαλανε παραπανω και επιτελους ειδα τα χρωματα τον δισκων μου
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-05-10 στις 14:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι φιλε μου δισκακια!
Εσυ λες α.ο κατευθειαν ολο το νερο? Οσον αφορα το φως εχω ενα θεμα γιατι τα glo πρεπει να ειναι ανοιχτο το ενυδρειο απο πανω...εμενα δε γινεται αυτο γιατι ειναι στο δωματιο μου και πρεπει να βαλω καπακι και μαλιστα προβληματιζομαι τι να βαλω γιατι το γνησιο juwell εχει 180 ευροπουλα...και ειπα μπασ και παραγγειλω φιμε τζαμι και παρω και κολλησω led επανω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι απαρετητα εμενα ειναι κλειστο με καπακια απο πλεξι γκλας διαφανο και περναει το φως μια χαρα
βασικα το νερο σου θα το κανεις αναλογα τον εκτροφεα που θα τα παρεις 7 τα εχει ο εκτροφεας 7 κι εσυ αλλιως θα εχεις θεμα
|
|||
|
|||
![]()
Το plexi glass μωρε πετσικαρει με τον καιρο...
Μαλλον θα παραγγειλω τζαμι και θα το ντυσω(σιδερωσω) με ειδικο αυτοκολλητο... Με τον εκτροφεα που μιλησα τα εχει σε νερο βρυσης...εγω τελικα σκαιφτομαι το πρωτο γεμισμα να το κανω 70%βρυση και 30% οσμωση... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποιος ειναι ο εκτροφεας ??
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον απο Μιχαλη θα τα παρει (οποτε μιλαμε για Μαλαισιανο εκτροφεα )
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι απο Μιχαλη παιδες θα ειναι τα ψαρια.
Ειχα κανει μια βολτα πριν μια βδομαδα απο εκει και τα η εικονα των λιγων ψαριων που ειχαν μεινει ηταν πολυ καλη!!!Καθολου τρομαγμενα...ζωηρα...ακολουθουσαν μεχρι και το δαχτυλο σου...!!! Μου αρεσε πολυ η γενικη τους εικονα και θεωρω οτι μιλαμε γενικα για ενα αξιοπιστο ανθρωπο. ------------------------- Απο φιλτρανση τελικα εκλεισα...εχω ενα 2217 και απο Τριτη παραλαμβανω ενα fluval 405...απο εκει και περα να δω πως θα καταφερω να τα βαλω να δουλεψουν σε σειρα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavrosczc : 07-05-10 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Ωραιο αλλα πως? | jimmy19111977 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 13-03-08 19:49 |
Τι θα γινει αν; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-06-07 20:41 |
Eνα ωραιο αρθρο/παρουσιαση | Tricky | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 22 | 26-02-05 13:38 |