|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης.Να αναφερω οτι ειχα και γεννα αλλα δεν εχω δει κατι μεχρι στιγμης.Ενα εβλεπα αλλα το εχασα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το στήσιμο σου θα ήταν μια χαρά για haps πχ. ,όμως αυτά τα ψαράκια χρειάζονται περισσότερες κρυψώνες άρα περισσότερες πέτρες (θα έλεγα να ενισχύσεις τους 2 όγκους δεξιά-αριστερά και καθ' ύψος). Έτσι θα δεις και ψαράκια απο τις γέννες ![]() Θερμοκρασία γύρω στους 26 είναι καλά. Το φόντο μ΄αρέσει.Πρόσθεσε κι άλλες βαλισνέριες. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου!!!
χαιρομαι που επιτελους μετα απο καιρο βλεπω το ενυδρειο σου!!!! για αρχη να πω οτι δεν χρειαζοταν να αναφερεις για την βοηθεια γιατι κανονικα ετσι πρεπει, να βοηθαει ο ενας τον αλλον με συμβουλες, που χαιρομαι που τις ακουσες και εμεινες σε αυτα τα ψαρια. το ενυδρειο σου ειναι πολυ ομορφο και μπορει να γινει και καλητερο... να πω κι εγω μερικες συμβουλες... θα μπορουσες να αφησεις για φοντο τον τοιχο αλλα να εβαζες ιδιο χρωμα πετρες μεσα στο ενυδρειο και αν εδεναν μεταξυ τους.. αν κρατησεις τις πετρες που εχεις βαλε απο πισω ενα μαυρο χαρτονι και ειναι μια χαρα, θα κανουν πολυ ομορφη αντιθεση και τα φυτα σου και οι πετρες... για τις πετρες οπως σου ειπαν και τα παιδια πρεπει να βαλεις κι αλλες... θα νιωσουν και τα ψαρια πιο ανετα και θα σωθουν περισσοτερα μικρα απο τις γεννες... κατα τα αλλα ειναι μια χαρα και μπραβο σου για αλλη μια φορα... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι όπως το είδα… νόμιζα ότι δεν είχε πίσω γυαλί αλλά ότι ήταν εντοιχισμένο.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο φιλε μου.θελει σιγουρα περισσοτερες πετρες γιατι τα ψαρια αυτα θελουν κρυψωνες οπως σου ειπαν τα παιδια.επισεις δεν ξερω αν δεν ξεριζωσουν τις βαλισνεριες γιατι θα σκαβουν παρα πολυ σε λιγο.παντως η προσπαθεια πολυ καλη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκαβουν αρκετα εως πολυ αλλα σκαβουν στην ανοιχτη πλευρα του ενυδρειου στην μεση δηλαδη.Σιγα σιγα θα αυξησω τις πετρες αλλα θα μπουν πετρες μικρες ωστε να βοηθησουν στον ξεπεταγμα των μικρων.Οσον αφορα τις βαλισνεριες με λιγη υπομονη μια δυο εβδομαδες θα γεμισει ο τοπος.Να σημειωσω οτι δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ξεριζωμα φυτου οπως διαβαζα αλλα ουτε και φαγωμα εκτος ενα πολυ νεαρο φιλο ανουμπιας!Αργοτερα το επαναφερω το πλεξι που ειχε.Θαναση στο ειχα πει τοτε με τα πμ οτι θα σε ανεφερα οπως και τον σιφνος θυμασαι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Tropica master grow | george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-03-05 20:11 |
My master piece is ready | pavlos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-10-03 10:31 |