|
|
|||
|
|||
![]()
σασ ευχαριστω ολουσ για τισ συμβουλεσ
κατι ειχε πιαστει στην φτερωτη τησ αντλιασ γιατι σημερα που γυρισα με την καινουρι αντλια ειχα παρει φορα η παλια τελοσ καλα ολα καλα και 1 αντλια καβαντζα σασ ευχαριστω ολουσ |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα
εχω και εγω το ιδιο προβλημα με φιλτρο eheim 2224 το οποιο εχει πολυ χαμηλη ροη. το εχω καθαρισει,εχω κοιταξει τη φτερωτη αλλα εις ματην καμμια συμβουλη? |
|
||||
|
||||
![]()
ελεγξε τους σωληνες του φιλτρου !! αυτον που στελνει και αυτον που τραβαει νερο!! τους καθαριζεις??
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν δειχνουν ιδιαιτερα βρωμικοι
εχω δοκιμασει τα παντα,καθαρισμα φιλτρου,φτερωτη κτλ μηπως να δοκιμασω να βγαλω λιγο βιο υλικο? εχω και ανθρακα στο πρωτο σκαφακι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τον ανθρακα τον εχω μονο για τη διαυγεια του νερου.
επειδη δεν ξερω τι αλλο να κανω θα προχωρησω σε καθαρισμο των σωληνων. υπαρχει καποιος τροπος να γινει σωστα και να λειτουργησει το φιλτρο αργοτερα διχως προβληματα? |
|
|||
|
|||
![]()
Καθαρισε καλα τους σωληνες ,το θαλαμο του impeler(και το ιδιο) και τσεκαρε τη σειρα που εχεις βαλει τα υλικα του φιλτρου...
Προσφατα φιλαρακι μου σε prof III (2073) αλλαξε τη σειρα στα υλικα και το φιλτρο εβγαζε θορυβο και ειχε πεσμενη ροη(εβγαζε και αερα ταυτοχρονα) ![]() Κοιτα το βιβλιο οδηγιων
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΟΣ | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 15-08-07 23:07 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ | steady | Malawi | 18 | 15-02-07 22:44 |
Πολυ Χαλικι??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-10-05 20:45 |
ΧΑΜΗΛΗ ΡΟΗ ΦΙΛΤΡΟΥ 2213 ΕΗΕΙΜ | gbekiar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-01-03 15:40 |